Πέμπτη, 09 Μαρτίου 2023 - Psts.gr
Παρασκευή, 10 Μαρτίου 2023 01:30

Τζόκερ: Αυτοί είναι οι τυχεροί αριθμοί

Οι τυχεροί αριθμοί που ανέδειξε η αποψινή κληρωτίδα για την κλήρωση με κωδικό: 2568 είναι οι 2, 3, 13, 34, 43 και Τζόκερ ο αριθμός 18

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Σταματούν τις απεργιακές κινητοποιήσεις τους οι σιδηροδρομικοί έπειτα από την συνάντηση που είχαν το απόγευμα της Πέμπτης με τον υπουργό Επικρατείας - και πλέον αρμόδιο και για θέματα του Υπουργείου Υποδομών και Μεταφορών - Γιώργο Γεραπετρίτη.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Μετά την «γκάφα» με την πρόσκληση του αείμνηστου Μανώλη Γλέζου στο συνέδριο της ΓΣΕΕ, ο γραμματέας Τύπου του συνδικαλιστικού οργάνου Δημήτρης Καραγεωργόπουλος, ανέφερε πως ήταν «λάθος εργαζόμενης».

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Στην πρώτη δημοσκόπηση μετά την εθνική τραγωδία των Τεμπών, η διαφορά της Νέας Δημοκρατίας από τον ΣΥΡΙΖΑ βρίσκεται στις 4,6 μονάδες.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Νέα στοιχεία για την εξέλιξη του καιρού έδωσε ο Σάκης Αρναούτογλου, με βροχές να αναμένονται αύριο σε πολλές περιοχές της χώρας, ενώ πιο έντονα φαινόμενα αναμένεται – σύμφωνα με τα τελευταία δεδομένα – να έρθουν στην Ελλάδα από το βράδυ της Τρίτης (14/3).

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Πέμπτη, 09 Μαρτίου 2023 18:26

Ευχαριστήριο της ΕΟΔ Κυκλάδων

Το ευχαριστήριο της ΕΟΔ Κυκλάδων έχει ως εξής:

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Την ικανοποίησή του εξέφρασε ο Βουλευτής Κυκλάδων της Νέας Δημοκρατίας, Φίλιππος Φόρτωμας, για την έκδοση απόφασης από το Υπουργείο Υγείας για την κάλυψη κενών θέσεων ιατρικού προσωπικού σε δομές υγείας του νομού.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Η πρωτεύουσα της Αμοργού, η Χώρα, αθέατη από τη θάλασσα, χτισμένη σε υψόμετρο 350 μέτρων, αποτελεί διατηρητέο, Κυκλαδίτικο παραδοσιακό οικισμό με κατάλευκα σπίτια, πάμπολλους βυζαντινούς και μεταβυζαντινούς ναούς και ξωκλήσια και ασπρισμένα λιθόστρωτα γοητευτικά σοκάκια που στενεύουν και γίνονται καμαροσκέπαστα, δηλαδή εμπροστιάδες στο τοπικό Αμοργιανό γλωσσικό ιδίωμα.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Τα επιδημιολογικά δεδομένα για τη γρίπη και τον κορονοϊό της τελευταίας εβδομάδας ανακοίνωσε, σήμερα, Πέμπτη ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας (ΕΟΔΥ). Στους 89 ανήλθαν οι θάνατοι από COVID-19 με διάμεση ηλικία τα 83 έτη, ενώ ο αριθμός των ασθενών με λοίμωξη

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

H Meta φέρεται να εξετάζει το ενδεχόμενο να ενώσει ξανά το Facebook και το Messenger σε μια εφαρμογή.

Κατηγορία ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
Σελίδα 1 από 4

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos