Σάββατο, 01 Απριλίου 2023 - Psts.gr

Σύντομη επίσκεψη πραγματοποίησαν την Παρασκευή 31 Μαρτίου, ο Δήμαρχος Πάρου κ. Μάρκος Κωβαίος και ο Πρόεδρος του Λιμενικού Ταμείου Πάρου – Αντιπάρου κ. Σταύρος Καραχάλιος στο λιμάνι της Παροικίας, με αφορμή τις τεχνικές εργασίες που εκτελούνται εκεί για την αντικατάσταση της παλιάς φθαρμένης μετώπης και την τοποθέτηση νέων, ενισχυμένων ραγών στην προβλήτα.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Αναστάτωση έχει προκληθεί από το πρωί σήμερα στην Πυροσβεστική Υπηρεσία της Φθιώτιδας καθώς -εκτός απο τις... τέσσερις φωτιές που ξέσπασαν νωρίτερα και που οριοθετήθηκαν- δύο νέες εστίες εκδηλώθηκαν το απόγευμα.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Με αφορμή πρωτοσέλιδο δημοσίευμα της εφημερίδας «Κυριακάτικη Δημοκρατία», με τίτλο: «Η έπαυλη Μητσοτάκη Airbnb από το 2014», ο τομεάρχης Διαφάνειας του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ,Γιάννης Ραγκούσης, προαναγγέλλει ότι αύριο Κυριακή 2 Απριλίου θα δημοσιεύσει την πλήρη δήλωσή του και πως ταυτόχρονα θα απευθύνει δημόσια δύο «προκλήσεις» προς τον πρωθυπουργό. «Θα τολμήσεις να ανταποκριθείς;», ρωτά απευθυνόμενος στον κ. Μητσοτάκη.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Με ένα βίντεο στο TikTok ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης, εξήγησε την αύξηση στον κατώτατο μισθό η οποία τέθηκε σε ισχύ από σήμερα.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ο Δήμος Πάρου και η Κοινότητα Μάρπησσας, σε συνεργασία με συλλόγους, φορείς και κατοίκους και με τη στήριξη της ΚΔΕΠΑΠ, προσκαλούν όλους τους παριανούς και επισκέπτες του νησιού να παραβρεθούν στην αναβίωση των παραδοσιακών εθίμων του χωριού της Μάρπησσας την περίοδο της Μεγάλης Εβδομάδας και το Πάσχα.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Σύμφωνα με πρόσφατο δημοσίευμα του Βρετανικού περιοδικού VERANDA magazine, 11 είναι τα καλύτερα Ελληνικά νησιά που θα πρέπει να επισκεφθεί κανείς έστω μια φορά στη ζωή του!

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Σάββατο, 01 Απριλίου 2023 13:49

Ανακοίνωση ΚΟΜΥ Πάρου - ΕΟΔΥ

Σας ενημερώνουμε ότι οι Κινητές Ομάδες Υγείας (ΚΟΜΥ) του ΕΟΔΥ , θα πραγματοποιούν  δωρεάν δειγματοληπτικούς ελέγχους ταχείας ανίχνευσης αντιγόνου covid-19 (rapid test) σύμφωνα με το παρακάτω πρόγραμμα:

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Μετάτηνίκημε 2-1 επί τηςΡεάλ Μαδρίτης, η Μπαρτσελόνα έχει... καπαρώσειτο πρωτάθλημα στηνΙσπανία. Χαρακτηριστικό αυτού πωςτο να κατακτήσουντοντίτλοοι Μαδριλένοι προσφέρεται πλέονσε απόδοση 20.00. Δώδεκα βαθμοίείναι αυτοί, δεν καλύπτονται τόσοεύκολα, σεισάριθμες αγωνιστικές.

Κατηγορία ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Από σήμερα, 1η Απριλίου οι περίπου 600.000 μισθωτοί που αμείβονται με τα κατώτατα όρια θα λαμβάνουν 780 ευρώ μεικτά μηνιαίως.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ο «Τρομάρας» όπως ήταν γνωστός στο ελληνικό μπάσκετ, ήταν από τους πιο πιστούς φίλους της ομάδας του Πανιωνίου.

Κατηγορία ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
Σελίδα 1 από 2

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos