Στην Κάλυμνο περιόδευσε εχθές 26 Φεβρουαρίου ο υποψήφιος Περιφερειάρχης Γιώργος Χατζημάρκος

27 Φεβρουαρίου 2014 11:44
9487 φορές

Στην επαφή του με τα τοπικά μέσα μαζικής ενημέρωσης, ο κ. Γ. Χατζημάρκος επικεντρώθηκε στο ζήτημα της ανεργίας που έχει οδηγήσει το νησί της Καλύμνου στα υψηλότερα επίπεδα μετανάστευσης στην μεταπολεμική της ιστορία.

"Η Κάλυμνος χάνει με ένα πρωτοφανή ρυθμό τις πιο παραγωγικές ηλικίες. Η ανατροπή αυτού του διαλυτικού φαινομένου δεν συνιστά στοίχημα μόνο για την Κάλυμνο αλλα εθνικό στόχο.", δήλωσε ο κ. Γ. Χατζημάρκος σχετικά με τα συντριπτικά ποσοστά ανεργίας που παρουσιαζει η Κάλυμνος. Παράλληλα, ο κ. Γ. Χατζημάρκος επισκέφθηκε τον Δήμο Καλύμνου όπου ζήτησε και έλαβε ενημέρωση για την κατάσταση των κοινωνικών δομών του νησιού.

Κατα την παραμονή του κ. Γ. Χατζημάρκου στο νησί της Καλύμνου, ο εν ενεργεία περιφερειακός σύμβουλος κ. Αγγελος Καλαθιανάκης ανακοίνωσε την απόφαση του να θέσει εκ νέου υποψηφιότητα με την την περιφερειακή κίνηση "Μπροστά το Ν.Αιγαίο".

Τελευταία τροποποίηση στις Κυριακή, 01 Φεβρουαρίου 2015 05:10
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)
Parianotypos.gr

Curabitur ultrices commodo magna, ac semper risus molestie vestibulum. Aenean commodo nibh non dui adipiscing rhoncus.

Ιστότοπος: http://www.themewinter.com

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos