Γ. Χατζημάρκος: Περιοδεία στα νησιά των Κυκλάδων

05 Απριλίου 2014 00:43
10766 φορές

Σε Πάρο, Αντίπαρο, Νάξο και Σαντορίνη και Θηρασιά περιοδεύει το τετραήμερο που προηγήθηκε ο υποψήφιος Περιφερειάρχης Νοτίου Αιγαίου κ, Γιώργος Χατζημάρκος συνοδευόμενος από τον υποψήφιο χωρικό Αντιπεριφερειάρχη Κυκλάδων κ. Γιώργο Λεονταρίτη.

Οι κ.κ. Γιώργος Χατζημάρκος και Γιώργος Λεονταρίτης στο νησί της Πάρου πραγματοποίησαν σειρά επαφών με εκπροσώπους παραγωγικών φορέων, αθλητικών σωματείων, πολιτιστικών συλλόγων και συνδικαλιστικών φορέων εργαζομένων. Από τις συναντήσεις με την Ένωση Αγροτικών Συνεταιρισμών Πάρου, τον Ναυτικό Όμιλο Πάρου, τον Αθλητικό Όμιλο Πάρου, τον Πολιτιστικό Σύλλογο "Νηρέα", τους εργαζόμενους της ΔΕΥΑΠ, τον Εμπορικό Σύλλογο Πάρου και την Ένωση Ξενοδόχων Πάρου προέκυψε η ανάγκη να υπάρξει μια συντονισμένη και μεθοδική προσπάθεια διαχείρισης όλων των μεγάλων ζητημάτων που προκαλούν την αγωνία και την αβεβαιότητα των κατοίκων της Πάρου με πρώτης προτεραιότητας ζήτημα αυτό της υγείας. Για το θέμα της υγείας, οι κ.κ. Γιώργος Χατζημάρκος και Γιώργος Λεονταρίτης, παρευρέθηκαν στη συνεδρίαση του συντονιστικού οργάνου για τα θέματα υγείας Πάρου ενώ επισκέφθηκαν και το Κέντρο Υγείας Πάρου προκειμένου συζητώντας με το ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό αυτού να σχηματίσουν προσωπική αντίληψη για τα θέματα.

Στο νησί της Νάξου, οι κ.κ. Γιώργος Χατζημάρκος και Γιώργος Λεονταρίτης μετά τη συνάντηση με την Ένωση Ξενοδόχων Νάξου, όπου συζήτησαν για θέματα τουριστικής ανάπτυξης του νησιού, πολιτικής αερομεταφορών και δικτύου ακτοπλοϊκών συνδέσεων, περιόδευσαν στα χωριά της ορεινής Νάξου προκειμένου να σηματοδοτήσουν  την σημασία που δίνουν στην ανάπτυξη του πρωτογενή τομέα ειδικά σε μια περιοχή με υψηλές επιδόσεις σε αυτόν.

Στο νησί της Σαντορίνης πραγματοποιήθηκαν συναντήσεις με την Ένωση Αγροτικών Θηραϊκών προϊόντων, τον Εμπορικό Σύλλογο Σαντορίνης, το Σύλλογο Κρητών Σαντορίνης "το Αρκάδι", τα Σωματεία Ιδιοκτητών Ενοικιαζόμενων Δωματίων, την Ένωση Ιδιοκτητών ΤΑΞΙ, το προεδρείο του ΚΤΕΛ Σαντορίνης, το Σύλλογο Επαγγελματιών Αλιέων Θήρας "ο Ψαράς" και την Ένωση Τριτέκνων Σαντορίνης. Ο τουρισμός, όπως ήταν αναμενόμενο για έναν τουριστικό προορισμό σαν την Σαντορίνη, κυριάρχησε στις παραπάνω συναντήσεις. Το σύνολο των φορέων της Σαντορίνης κατέθεσε την πεποίθηση του για το σοβαρό έλλειμμα υποδομών σε σχέση με τον όγκο του εισερχομένου τουρισμού και την απαίτηση να τύχει η Σαντορίνη, ως ένας από τους κορυφαίους τουριστικούς προορισμούς, της χάραξης των ειδικών πολιτικών, να την προστατεύσουν και ταυτόχρονα να την αναδείξουν περαιτέρω.

"Τα νησιά μας, με λαμπρή ιστορία και αγωνιώδες παρόν, πρέπει να στρέψουν το βλέμμα τους στο μέλλον. Η πορεία των χαμένων ευκαιριών πρέπει να διακοπεί. Το μέλλον που αξίζουμε, θα το κερδίσουμε. Η επόμενη ευκαιρία δεν θα χαθεί, είναι των νησιών μας.", δήλωσε ο κ. Γιώργος Χατζημάρκος αναχωρώντας από τη Σαντορίνη, τον τελευταίο σταθμό αυτής της περιοδείας στα νησιά των Κυκλάδων, με προορισμό τα Δωδεκάνησα.

Τελευταία τροποποίηση στις Κυριακή, 01 Φεβρουαρίου 2015 05:10
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)
Parianotypos.gr

Curabitur ultrices commodo magna, ac semper risus molestie vestibulum. Aenean commodo nibh non dui adipiscing rhoncus.

Ιστότοπος: http://www.themewinter.com

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos