Ο Γιάννης Κακλιός υποψήφιος με τον Γιώργο Χατζημάρκο

12 Απριλίου 2014 14:28
10365 φορές

Ο Αντιπρόεδρος του Επιμελητηρίου Δωδεκανήσου Γιάννης Κακλιός, θα δώσει τη μάχη των περιφερειακών εκλογών στο πλευρό του Γιώργου Χατζημάρκου, επικεφαλής της  ανεξάρτητης περιφερειακής κίνησης Μπροστά Το Νότιο Αιγαίο.

«Η απόφασή μου να συμμετέχω στις περιφερειακές εκλογές προήλθε μέσα από την αγάπη για τον τόπο μου και από την παρότρυνση συναδέλφων που κατά καιρούς συνεργάστηκα στα θεσμικά όργανα που συμμετείχα. Ο Γιώργος Χατζημάρκος, πολιτικός μου συνοδοιπόρος εδώ και πολλά χρόνια, έχει αποδείξει ότι είναι αεικίνητος άνθρωπος των έργων και όχι των λόγων. Μέσα την πολυετή μας συνεργασία αναγνώρισα σε αυτόν προτερήματα όπως η εργατικότητα, η αποφασιστικότητα και η διεκδικητικότητα. Αυτά είναι χαρακτηριστικά που οφείλει να διαθέτει αυτός που θα διεκδικήσει τη θέση του Περιφερειάρχη Νοτίου Αιγαίου», δηλώνει ο Γιάννης Κακλιός.

ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ

Ο Γιάννης Κακλιός γεννήθηκε το 1961 στη Ρόδο με γονείς από τη Σύμη και το Καστελόριζο. Φοίτησε στο Βενετόκλειο Γυμνάσιο. Στη συνέχεια ασχολήθηκε επαγγελματικά με τον επισκευαστικό κλάδο του αυτοκινήτου. Από το 1986 διατηρεί την δική του επιχείρηση.  Ασχολήθηκε έντονα με τον συνδικαλισμό καθώς το 1992 υπήρξε ιδρυτικό μέλος και Πρόεδρος του Σωματείου Επισκευαστών Αυτοκινήτου για 3 θητείες. Παράλληλα, εκλέχθηκε στην Πανελλήνια Ομοσπονδία Συνδικαλιστών Αυτοκινήτων και στο Επιμελητήριο Δωδεκανήσου. Διετέλεσε Αντιπρόεδρος στην Ομοσπονδία και σήμερα είναι Πρόεδρος στην Τοπική Ομοσπονδία Επαγγελματοβιοτεχνών, Αντιπρόεδρος του Επιμελητηρίου Δωδεκανήσου και μέλος της ΓΕΣΕΒΕ.

Τελευταία τροποποίηση στις Κυριακή, 01 Φεβρουαρίου 2015 05:10
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)
Parianotypos.gr

Curabitur ultrices commodo magna, ac semper risus molestie vestibulum. Aenean commodo nibh non dui adipiscing rhoncus.

Ιστότοπος: http://www.themewinter.com

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos