Τρίτη, 17 Μαρτίου 2015 - Psts.gr

Αντιπαραθέσεις και γκρίνιες ακόμη και από βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ καταγράφονται τις τελευταίες ημέρες στη Βουλή, με αφορμή τις ενέργειες της προέδρου του κοινοβουλίου, Ζωής Κωνσταντοπούλου.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Σύμφωνα με το άρθρο 85 του Ν. 3852/2010 «ΚΑΛΛΙΚΡΑΤΗΣ», καλούνται οι κάτοικοι της Δημοτικής Κοινότητας Αγκαιριάς σε Συνέλευση, που θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 21 Μαρτίου και ώρα 18:30 στην αίθουσα του Πολιτιστικού για θέματα τοπικού ενδιαφέροντος που αφορούν την καθημερινότητα και τη διασφάλιση της ποιότητας της ζωής των κατοίκων.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Σε μια εποχή δύσκολη που όλοι χρειαζόμαστε επειγόντως ...ενέσεις γέλιου, η Θεατρική Ομάδα Νάουσας συνεχίζει την τριαντάχρονη πορεία της με το βλέμμα στην Ισπανία και παρουσιάσει την αστυνομική κωμωδία

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Η Θεατρική Ομάδα του Συλλόγου Γυναικών Μάρπησσας και του ΑΜΕΣ Μαρπησσαϊκού παρουσιάζει στις 21,22,28,29 Μαρτίου και 4,5 Απριλίου 2015 την κωμωδία των Θανάση Παπαθανασίου και Μιχάλη Ρέππα "Μπαμπάδες με ρούμι" στην Αγροτολέσχη της Μάρπησσας ώρα έναρξης 21:00 μμ.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

O Δήμος Πάρου και ο ΣΥ.ΔΙ.ΣΑ.ΠΑ σας προσκαλούν, την Κυριακή 22 Μαρτίου και ώρα 18:00 στην Αίθουσα Αρχιλόχου στην Παροικιά και στις 23 Μαρτίου στη Νάουσα στην αίθουσα του Νηρέα, στην ημερίδα που θα πραγματοποιηθεί σε συνεργασία με το Επιστημονικό Ινστιτούτο Περιφερειακής Ανάπτυξης του Παντείου Πανεπιστημίου με θέμα :

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

O Πολιτιστικός Σύλλογος Σίφνου καλεί τα μέλη του, τις φίλες & τους φίλους του να συμμετάσχουν στη λαμπαδηδρομία που θα πραγματοποιηθεί την παραμονή της εθνικής επετείου της 25ης Μαρτίου.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Καλούνται όλοι οι δημότες την Πέμπτη 19 Μαρτίου 2015 και ώρα 18:00 στην αίθουσα ΚΑΛΟΥΔΑ για ενημέρωση από τον Δήμαρχο κ. Φαρούπο Αναστάσιο με κύρια θέματα:

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Το πολιτστικό ίδρυμα του Ομίλου Πειραιώς, φιλοξενεί στο Ιστορικό Αρχείο του, από τις 21 Μαρτίου 2015 και για 8 παραστάσεις, την παράσταση Γραπτά ίχνη.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Σε ενημέρωση των ΜΜΕ για τα τρέχοντα ζητήματα της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου προέβη ο Περιφερειάρχης Νοτίου Αιγαίου κ. Γιώργος Χατζημάρκος, την Τρίτη.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ο ΣΥΡΙΖΑ Μήλου, Αφού παρακολούθησε από πολύ κοντά και με μεγάλη προσοχή και σοβαρότητα την υπόθεση που αφορά σαρωτικές αλλαγές στη λειτουργία και τον χαρακτήρα του τοπικού υποκαταστήματος του ΙΚΑ.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Σελίδα 1 από 2

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos