Δευτέρα, 12 Μαρτίου 2018 - Psts.gr

Tα συμπεράσματα από το 18ο Πανελλήνιο Δασολογικό Συνέδριο που διεξήχθη στην Έδεσσα (8 – 11 Οκτωβρίου 2017) επιβεβαιώνουν με κατηγορηματικό τρόπο την αιτία του φαινομένου της νέκρωσης των κέδρων που εδώ και λίγα χρόνια έχει παρατηρηθεί σε παράκτιες περιοχές της Πάρου.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Αν και τα παιχνίδια στο κουπόνι σήμερα, Δευτέρα, είναι σαφώς λιγότερα σε σχέση με το Σαββατοκύριακο, έχουμε ξεχωρίσει τρία παιχνίδια, στα οποία βλέπουμε σημεία με στοιχηματική αξία.

Κατηγορία ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Την 10-03-2018 το μεσημέρι συνελήφθησαν στη Θήρα, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Θήρας, 36χρονος υπήκοος Αλβανίας και 72χρονος ημεδαπός οι οποίοι εκτελούσαν παράνομες οικοδομικές εργασίες.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Έχοντας υπόψη τις διατάξεις των άρθρων 234, 240, 244 του Δημοτικού και Κοινοτικού Κώδικα Ν. 3463/2006, τον Κανονισμό Εσωτερικής Λειτουργίας Διοίκησης και Διαχείρισης του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου Πάρου – Αντιπάρου, σας προσκαλούμε σε τακτική συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου που θα γίνει την Παρασκευή 16 Μαρτίου /2018 και ώρα 11:00 στα Γραφεία του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου Πάρου – Αντιπάρου (πλατεία Εκατονταπυλιανής, Παροικία) για τη συζήτηση και λήψη απόφασης στα παρακάτω θέματα της ημερήσιας διάταξης

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Καλείσθε την 13η Μαρτίου 2018 ,ημέρα Τρίτη και ώρα 12:00 να προσέλθετε στο Δημοτικό Κατάστημα στην Παροικία, σε έκτακτη συνεδρίαση της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής για συζήτηση και λήψη απόφασης στα παρακάτω θέματα ημερησίας διάταξης:

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Το Πολιτιστικό Ίδρυμα Ομίλου Πειραιώς (ΠΙΟΠ), με αφορμή τον εορτασμό της Παγκόσμιας Ημέρας Κουκλοθεάτρου (21/3), προσκαλεί τους μικρούς φίλους να γνωρίσουν τον μαγικό κόσμο του, στο Μουσείο Μαρμαροτεχνίας, στον Πύργο Τήνου.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

H Aρμόδια Αντιδήμαρχος Πάρου για θέματα της Δ/νσης Τεχνικών Υπηρεσιών και της Δ/νσης Πολεοδομίας, Υπηρεσίας Δόμησης και Περιβάλλοντος, Σαρρή–Παπακυρίλλου Θεοδώρα θα βρίσκεται στο γραφείο της Δημοτικής Κοινότητας Μάρπησσας, την Παρασκευή 16 Μαρτίου 2018 από ώρα 11.30΄έως 13.00’.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ο Βουλευτής Κυκλάδων Γιάννης Βρούτσης, το Σάββατο 10 Μαρτίου 2018, επισκέφθηκε τη νήσο Άνδρο όπου συμμετείχε στην ετήσια εορταστική δοξολογία των Αγίων Σαράντα, που πραγματοποιήθηκε στο ομώνυμο εκκλησάκι του στρατοπέδου Ν.ΠΡ/ΑΝ72Β, που βρίσκεται σε υψόμετρο 750 μέτρων, πάνω από το Κάβο Ντόρο.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Αφού απέδωσε μεγάλο βαθμό άγνοιας του νόμου στην ΚΕΔΕ, στους Δημάρχους και στις Δημοτικές Υπηρεσίες, ο Υπουργός Υποδομών και Μεταφορών κ. Σπίρτζης στην συνάντηση που διοργάνωσε η ΠΕΔΑ, απάντησε σε μία - μία τις 14 κωδικοποιημένες ερωτήσεις που του είχαν κοινοποιηθεί πριν τη συνάντηση.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Βασιλειάδης: «Επ' αόριστον διακοπή και βλέπουμε»

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Σελίδα 1 από 2

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos