Σάββατο, 30 Μαρτίου 2019 - Psts.gr

Στις 01:45 την Κυριακή 31 Μαρτίου κατέπλευσε στο λιμάνι της Παροικίας Πάρου το Blue Star 1 μετά την άρση του απαγορευτικού.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Τους κινδύνους που εγκυμονεί για τα παιδιά και τους νέους ο εθισμός σε διαδικτυακά παιχνίδια υπογράμμισε ο ειδικός ερευνητής ηλεκτρονικών εγκλημάτων, αντιστράτηγος εν αποστρατεία Μανώλης Σφακιανάκης, στη διάρκεια ενημερωτικής ημερίδας που οργάνωσε το Σάββατο ο Ραδιοφωνικός Σταθμός της Μητρόπολης Χανίων.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Το ανέλκυσε γερανός όταν κόπασαν οι άνεμοι

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Κλιμακώνουν τη ρητορική τους οι Τούρκοι - Σε νέες προκλητικές δηλώσεις προχώρησε ο Τούρκος υπουργός Άμυνας, Χουλουσί Ακάρ.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Πλημμύρες, κατολισθήσεις, δρόμοι που κόπηκαν στα δύο κυριολεκτικά

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ο δήμος Αθηναίων συντονίζεται με την «Ώρα της Γης», στέλνοντας μήνυμα ευαισθητοποίησης για την υπερθέρμανση του πλανήτη

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Το αίτημα διατυπώνει γαλλική Ένωση σε συνέδριο με τη συμμετοχή του Γάλλου υπουργού Παιδείας. Στο συνέδριο πολλές συζητήσεις γίνονται στα αρχαία ελληνικά και τα λατινικά. Διοργανώνεται σε πανεπιστήμιο στο οποίο τα αρχαία ελληνικά διδάσκονται αδιάκοπα επί 2.000 χρόνια!

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Μέχρι 2,5 GB μπορεί να μεταφέρει κάποιος μέσα από τη νέα υπηρεσία Firefox Send του browser, κάτι που ενδέχεται να αλλάξει τα δεδομένα στη μάχη του με τον Chrome.

Κατηγορία ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ

Είχες την επιλογή και δεν το ήξερες.

Κατηγορία ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ

Στις 21:00 το βράδυ, του Σαββάτου 30/3, θ’ αναχωρήσει, το BLUE STAR 1, από το λιμάνι του Πειραιά για Πάρο-Σαντορίνη-Πειραιά

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Σελίδα 1 από 4

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos