Πέμπτη, 12 Μαρτίου 2020 - Psts.gr

Η 8η Μαρτίου είναι κάθε χρόνο παγκοσμίως αφιερωμένη στον αγώνα των Γυναικών για την κατάκτηση ισότιμης θέσης και δικαιωμάτων, σε έναν κόσμο που επί αιώνες επεφύλασσε γι΄αυτές το ρόλο του «δεύτερου φύλου».

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Με ή χωρίς Καρναβαλικές εκδηλώσεις, το τριήμερο της Καθαρής Δευτέρας αποτελεί παραδοσιακά την πρώτη ανοιξιάτικη ανάπαυλα που οι περισσότεροι σπεύδουν να απολαύσουν μακριά από το κλεινόν άστυ.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

«Μένουμε σπίτι». Αυτό είναι το σύνθημα του υπουργείου Υγείας που στόχο έχει τον περιορισμό της επιδημίας του κορωνοϊού.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ο καιρός θα κάνει και πάλι τα... δικά του και από τους 24 βαθμούς που θα φτάσει ο υδράργυρος την Παρασκευή, θα καταφέρει μέσα σε δύο 24ωρα να το γυρίσει σε... χιονιά στα κεντρικά και βόρεια ορεινά και ημιορεινά.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Υπάρχουν πολλά που πρέπει να γνωρίζουμε για τον νέο κορωναϊό, που προκαλεί τη νόσο COVID-19.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Στο άδειο, λόγω κορωνοϊού, Καραϊσκάκη, ο Ολυμπιακός υποδέχεται τη Γουλβς στον πρώτο αγώνα των δύο ομάδων για τους 16 του Europa League (22:00, Cosmote Sport 1) θέλοντας να πετύχει ένα

Κατηγορία ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Οι τυχεροί αριθμοί που κληρώθηκαν είναι οι εξής: 3, 12, 24, 34, 45

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Η επιδημική έξαρση της νόσου του κορωνοϊού, δυστυχώς, παίρνει ολοένα και μεγαλύτερες διαστάσεις στην Ελλάδα, με τα κρούσματα καθημερινά να αυξάνονται.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Για πρώτη φορά κλείνουν οι ρωμαιοκαθολικές εκκλησίες στην Ιταλία.Ο κορονοϊός θερίζει σε ολόκληρη τη χώρα.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Το CDC έχει καθιερώσει κριτήρια γεωγραφικής διαστρωμάτωσης κινδύνου με σκοπό την έκδοση προειδοποιήσεων για την υγεία των ταξιδιών για χώρες με μετάδοση COVID-19 και καθοδήγηση

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Σελίδα 1 από 6

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos