Τρίτη, 07 Ιουλίου 2020 - Psts.gr

Ευθέως ανάλογη με τη διείσδυση της τεχνολογίας στην καθημερινότητα του πολίτη τείνει να γίνει και η αύξηση της παραγωγής ηλεκτρονικών …σκουπιδιών του παράγει. Μόνο το 2019, ο πλανήτης παρήγαγε ψηφιακά

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Η καθημερινή επαφή με τον ήλιο καθιστά τα κύτταρα της επιδερμίδας μας ευάλωτα σε ανεπιθύμητες δράσεις του, όπως βλάβες που προκαλούνται στο DNA των κυττάρων

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ο 65χρονος ακροδεξιός πρόεδρος της Βραζιλίας ανακοίνωσε ότι διαγνώστηκε θετικός στην ασθένεια Covid-19

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Το Μουσείο Ακρόπολης (ΝΠΔΔ), με έδρα στην Αθήνα (Διον. Αρεοπαγίτου 15, ΤΚ 11742), ανακοινώνει την πρόσληψη Προσωπικού Ασφαλείας (ΔΕ) με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ακόμη μια μέρα που ο κορονοϊός μας… υπενθυμίζει πως βρίσκεται ανάμεσά μας και πως πρέπει να είμαστε όλοι ιδιαίτερα προσεκτικοί.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ένα χρόνο κοντά σας, δίνοντας μάχη για τις Κυκλάδες!

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Το φουσκωτό στο οποίο επέβαινε με τους φίλους της έπιασε φωτιά

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Το ενδεχόμενο να μεταδίδεται αερογενώς ο νέος κορωνοϊός με μικροσκοπικά αιωρούμενα σωματίδια, ανακοίνωσε ότι εξετάζει ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας μετά τη σχετική επιστολή - έκκληση εκατοντάδων επιστημόνων, αναμέσά τους και Ελλήνων.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Πατάτες με αυγά, ένα κλασικό φαγητό, τόσο κλασικό όσο και οι ντομάτες με αυγά, αγαπημένο όλων, χωρίς εξαιρέσεις. Ακολουθεί μια συνταγή για ελαφρώς διαφοροποιημένη.

Κατηγορία ΓΑΣΤΡΟΝΟΜΙΑ

Η ΔΕΗ, με αφορμή τις νέες συνήθειες των καταναλωτών εξαιτίας της πανδημίας, στο πλαίσιο του ευρύτερου εκσυγχρονισμού της, προχώρησε σε μία σειρά αλλαγών με στόχο την καλύτερη εξυπηρέτηση των καταναλωτών.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Σελίδα 1 από 4

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos