Τρίτη, 12 Ιανουαρίου 2021 - Psts.gr

Μια συνέντευξη εφ΄όλης της ύλης με επίκεντρο την πανδημία και τα εμβόλια έδωσε στην εκπομπή Special Report του Ant1, ο υπουργός Υγείας Βασίλης Κικίλας.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

«Ο ΑΝΤ1 έδειξε ότι έχει γρήγορα αντανακλαστικά. Μα είναι δυνατόν να πω ότι δεν το ήξερα; Είναι δυνατόν;», είπε η παρουσιάστρια 

Κατηγορία LIFESTYLE

Σεισμός: Διπλή σεισμική δόνηση με διαφορά λίγων λεπτών σημειώθηκαν κοντά στο Αίγιο.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Εμβολιάστηκε στα 86 της χρόνια η διεθνούς φήμης τραγουδίστρια Νανά Μούσχουρη.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Σεισμική δόνηση μεγέθους 5,2 βαθμών της κλίμακας Ρίχτερ, σύμφωνα με την αυτόματη λύση του Ευρωπαϊκού - Μεσογειακού Σεισμολογικού

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ως «απολύτως ανακριβή» χαρακτήρισε τα δημοσιεύματα που κάνουν λόγο για «μεταλλαγμένα στελέχη του ιού από μινκ σε κατοίκους της Δυτικής Μακεδονίας» ο περιφερειάρχης, Γιώργος Κασαπίδης.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του eviazoom.gr, 10 ένοικοι που διαμένουν στην ίδια πολυκατοικία διαγνώστηκαν θετικοί στον κορονοϊό και έχουν τεθεί σε καραντίνα, ενώ το ίδιο ισχύει και με άλλους 20 συγγενείς τους, ενώ συνεχίζεται η ιχνηλάτηση με άγνωστες επαφές τους.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

H ελληνική πολυνησία θέτει στην πολιτεία μια δύσκολη εξίσωση για τον εμβολιασμό των νησιωτών και ειδικά εκείνων που κατοικούν στα μικρότερα νησιά.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

«Αναστάτωση» σε εκατομμύρια χρήστες του WhatsApp, της δημοφιλούς εφαρμογής επικοινωνίας, προκάλεσε η αλλαγή των όρων χρήσης και προστασίας των προσωπικών δεδομένων της εταιρείας, η οποία, ως γνωστόν, ανήκει στο Facebook.

Κατηγορία ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ

Οι τυχεροί αριθμοί στη σημερινή κλήρωση Τζόκερ είναι οι εξής: 37, 5, 43, 11, 23 και Τζόκερ ο αριθμός 1.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Σελίδα 1 από 5

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos