Σάββατο, 30 Ιανουαρίου 2021 - Psts.gr

Τα αναψυκτικά και τα ποτά με πρόσθετα σάκχαρα μπορούν να εκτινάξουν στα ύψη τα επίπεδα χοληστερόλης και τριγλυκεριδίων, με σοβαρές επιπτώσεις για την υγεία, ισχυρίζεται νέα μελέτη

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Γιατί η Αττική έγινε «κόκκινη» - Ανησυχία στους επιστήμονες για την ταχεία εξάπλωση της πανδημίας

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Αναλυτικά όλα όσα αναφέρει η ανακοίνωση για τους δύο ηθοποιούς

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Μετά τον προπέρσινο, αργεντίνικο «εμφύλιο» και τον θρίαμβο της Ρίβερ Πλέιτ επί της Μπόκα, ήρθε η σειρά του βραζιλιάνικου τελικού στο Copa Libertadores, στη δεύτερη ανανεωμένη «έκδοση» της διοργάνωσης με μονό τελικό, σε ουδέτερο.

Κατηγορία ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Η Υπηρεσία Πολιτικής Αεροπορίας (ΥΠΑ) έχοντας ως στόχο την προστασία επιβατών και πολιτών από την νόσο COVID-19 ανακοινώνει την παράταση της notam για τις πτήσεις εσωτερικού έως την Δευτέρα 8 Φεβρουαρίου 2021 και ώρα 06:00 το πρωί.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Επανέρχεται από το μήνα Φεβρουάριο η διαδικασία εκ των προτέρων υποβολής εντύπων μεταβολής κατάστασης του προσωπικού των επιχειρήσεων στο Πληροφοριακό Σύστημα «ΕΡΓΑΝΗ» για όλες τις περιπτώσεις.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Όσο περνούν οι ώρες, νέα στοιχεία έρχονται στο φως για το πτώμα σε κατάσταση προχωρημένης σήψης που βρέθηκε σε πλαγιά των Αγίων Αναργύρων στην Παροικία τυχαία από περιπατητές.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Συνεχίζεται το θρίλερ με το πτώμα άνδρα που βρέθηκε σε δύσβατο σημείο στην περιοχή των Αγίων Αναργύρων στην Παροικία.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Παρά τη μικρή μείωση σε σχέση με τα χθεσινά ημερήσια κρούσματα κορονοϊού στη χώρα μας, ο αριθμός των νέων μολύνσεων παραμένει και σήμερα, Σάββατο 30 Ιανουαρίου 2021,  υψηλός, με τον ΕΟΔΥ να ανακοινώνει 795 εκ των οποίων 4 εντοπίστηκαν κατόπιν ελέγχων στις πύλες εισόδου της χώρας.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ο ΕΟΔΥ ανακοίνωσε σήμερα Σάββατο (30/1) 795 νέα κρούσματα κορονοϊού, ενώ οι νέοι θάνατοι φτάνουν τους 15. Στους 257 οι διασωληνωμένοι στη χώρα.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Σελίδα 1 από 3

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos