Κυριακή, 31 Ιανουαρίου 2021 - Psts.gr

Ένα σπουδαίο έργο πνοής που θα λύσει το χρονίζον πρόβλημα της ύδρευσης στην Πάρο, βρίσκεται αυτή την εποχή υπό κατασκευή.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Πρόκειται για ένα σπουδαίο έργο πνοής, όχι μόνο για την περιοχή της Αλυκής αλλά και για ολόκληρο το νησί της Πάρου

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Με μια σχεδία προσπάθησε να έρθει στη Χίο ένας ναυαγός Σομαλικής υπηκοότητας, σήμερα το μεσημέρι. Ωστόσο, εντοπίστηκε από το Blue Star Mykonos, λίγο μετά την αναχώρησή του από το λιμάνι της Χίου, με προορισμό τη Σάμο.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ
«Δε φαίνεται να λειτουργούν τα μέτρα απέναντι στο Βρετανικό στέλεχος», τονίζει σε συνέντευξη του στο ethnos.gr ο Επίκουρος Καθηγητής Κλινικής Ιολογίας - Βιολογίας Εξωκυττάριου Χώρου της Ιατρικής σχολής του Πανεπιστημίου Κρήτης, Αλέξανδρος Ζαφειρόπουλος
Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Οι τυχεροί αριθμοί που έβγαλε η κληρωτίδα είναι οι: 6, 7, 16, 28, 37

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ένα σπουδαίο έργο πνοής που θα λύσει το χρονίζον πρόβλημα της ύδρευσης στην Πάρο, βρίσκεται αυτή την εποχή υπό κατασκευή. Πρόκειται για τη σύνδεση του Κεντρικού Δικτύου Ύδρευσης με το Δίκτυο Αφαλάτωσης.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Αποκλειστικές πληροφορίες για τον ιερέα στη Θεσσαλονίκη. Εκτάκτως στην πόλη Χαρδαλιάς και Αρκουμανέας. Τι δήλωσαν για το μεταλλαγμένο κρούσμα.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Δείτε αναλυτικά την κατανομή των κρουσμάτων:

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Σήμερα ανακοινώνουμε 484 νέα κρούσματα της λοίμωξης του νέου κορωνοϊού (COVID-19), εκ των οποίων 10 εντοπίστηκαν κατόπιν ελέγχων στις πύλες εισόδου της χώρας. Ο συνολικός αριθμός των κρουσμάτων ανέρχεται στα 156957, εκ των οποίων 52.0% άνδρες.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Στο Επίπεδο Β – Αυξημένου Κινδύνου του Χάρτη Υγειονομικής Ασφάλειας και Προστασίας μπαίνουν οι Περιφερειακές Ενότητες Χαλκιδικής, Λασιθίου και Ζακύνθου.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Σελίδα 1 από 3

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos