Πέμπτη, 07 Ιανουαρίου 2021 - Psts.gr

Ένας από τους οπαδούς του Τραμπ που φωτογραφήθηκε περισσότερο κατά την εισβολή στο Καπιτώλιο την Τετάρτη, ήταν ένας… «Βίκινγκ»

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Τα σχολεία ανοίγουν τη Δευτέρα όμως δύσκολα η επιτροπή λοιμωξιολόγων θα εισηγηθεί την άρση του lockdown. Παραμένει η ανησυχία για την Αττική. Τι θα γίνει με το λιανεμπόριο.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Mια απρόσμενη επίσκεψη στο σπίτι της Ελένης θα βάλει τον Τάκη σε μπελάδες στις «Αγριες μέλισσες»

Κατηγορία LIFESTYLE

Παγκόσμιο σοκ - Το χρονικό της εισβολής των οπαδών του Τραμπ στο αμερικανικό Καπιτώλιο - Οι εικόνες της ντροπής

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Πολύ συχνά κάνουμε γλωσσικά λάθη που αντιστρέφουν το νόημα που επιθυμούμε να δηλώσουμε με αποτέλεσμα άτοπες εκφράσεις που καταλήγουν σε νοηματικές φαιδρότητες. Ένα τέτοιο παράδειγμα είναι η λανθασμένη χρήση της έκφρασης «χάρη σε».

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Οι τυχεροί αριθμοί στη σημερινή κλήρωση Τζόκερ είναι οι εξής: 16, 6, 35, 41, 37 και Τζόκερ ο αριθμός 3.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ολοκληρώθηκε η εξέταση στα εργαστηριακά δεδομένα για τον Υποδιοικητή του Θριασίου Νοσοκομείου ο οποίος νοσηλεύεται στη ΜΕΘ δύο μέρες μετά τον εμβολιασμό του για τον κορονοϊό

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Η πρόεδρος της Βουλής των Αντιπροσώπων Νάνσι Πελόζι ζήτησε την άμεση καθαίρεση του Αμερικανού προέδρου Ντόναλντ Τραμπ από την προεδρία μέσω της 25ης τροπολογίας του αμερικανικού Συντάγματος, μετά την εισβολή υποστηρικτών του απερχόμενου προέδρου στο Καπιτώλιο την Τετάρτη.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Μια τραγωδία πέρα από κάθε φαντασία εκτυλίχθηκε σε νοσοκομείο της Αιγύπτου καθώς μια πτέρυγα εντατικής έμεινε χωρίς οξυγόνο με αποτέλεσμα να πεθάνουν όλοι οι ασθενείς!

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Η Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου καλεί τους παραγωγούς τοπικών προϊόντων να συμμετάσχουν στη ψηφιακή διοργάνωση της Έκθεσης τροφίμων και ποτών που θα διεξαχθεί 1-5 Μαρτίου 2021. Η προθεσμία υποβολής αιτήσεων συμμετοχής θα ισχύσει μέχρι τις 22 Ιανουαρίου.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Σελίδα 1 από 4

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos