Παρασκευή, 08 Ιανουαρίου 2021 - Psts.gr

Να χρησιμοποιήσουν όλα τα μέσα επικοινωνίας καλεί ο Πρόεδρος της ΚΕΔΕ κ. Δ. Παπαστεργίου με επιστολή του τους Δημάρχους προεκιμένου να συμμετάσχουν όσο γίνεται περισσότεροι πολίτες στα rapid test που διοργανώνει ο ΕΟΔΥ στον δήμο τους.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Βαθυπράσινη ήταν η γη της Πάρου χρωματισμένη από τα φυλλώματα των αμπελιών που καλλιεργούνταν απ΄άκρου εις άκρον του νησιού κατά το παρελθόν. Από την αρχαιότητα ως τις μέρες μας η πάρια γη, θεωρούνταν χρυσοφόρος γης της αμπέλου!

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Παρασκευή, 08 Ιανουαρίου 2021 20:41

Έρχονται άμεσα 4 Rafale στην Τανάγρα

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, οι Γάλλοι δεν επιθυμούν αποσπασματική παρουσία στην Ελλάδα, αλλά θα πετούν σταθερά στο πλευρό των Ελλήνων πιλότων, οι οποίοι θα έχουν την ευκαιρία να μάθουν τα γαλλικά μαχητικά.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Στα μεγάλα έργα του τομέα των συγκοινωνιών που θα ξεκινήσουν να υλοποιούνται εντός του 2021 αναφέρθηκε ο υπουργός Υποδομών και Μεταφορών Κώστας Καραμανλής, μιλώντας στα Παραπολιτικά 90,1 FM.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Η Σουηδία ανακοίνωσε πιο αυστηρούς κανόνες κοινωνικής απόστασης για εμπορικά κέντρα, γυμναστήρια και ιδιωτικές συναθροίσεις και δήλωσε έτοιμη να κλείσει επιχειρήσεις, αν χρειαστεί, προκειμένου να αντιμετωπίσει την εξάπλωση της πανδημίας.

Νωρίτερα σήμερα, το Κοινοβούλιο ενέκρινε νομοσχέδιο που δίνει στην κυβέρνηση ευρύτερες εξουσίες για το κλείσιμο επιχειρήσεων και τον περιορισμό των δημόσιων και ιδιωτικών συναθροίσεων επιπλέον των μέχρι τώρα, κυρίως εθελοντικών, μέτρων, προκειμένου να διασφαλίζεται η κοινωνική απόσταση. Πριν από μερικές ημέρες, η Σουηδία είχε συστήσει τη χρήση μάσκας στους πολίτες της.

Έτοιμη να κλείσει επιχειρήσεις η Σουηδία
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ο απερχόμενος πρόεδρος Ντόναλντ Τραμπ ανακοίνωσε μέσω Twitter πως δεν θα παρευρίσκεται στην ορκωμοσία του νέου ενοίκου του Λευκού Οίκου, Τζο Μπάιντεν.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ανακοινώσεις ανά εβδομάδα για τα μέτρα που θα ισχύουν - Σε ισχύ έως και τις 18 Ιανουαρίου όσα ανακοινώθηκαν σήμερα - Κλειστά κομμωτήρια, βιβλιοπωλεία, στούντιο αισθητικής 

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Παρασκευή, 08 Ιανουαρίου 2021 17:47

Κορονοϊός: Η κατανομή των κρουσμάτων

Αναλυτικά η κατανομή των κρουσμάτων κορονοϊού ανά την επικράτεια:

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ο ΕΟΔΥ ανακοίνωσε σήμερα, Παρασκευή, 721 νέα κρούσματα της λοίμωξης του νέου κορωνοϊού, εκ των οποίων 8 εντοπίστηκαν κατόπιν ελέγχων στις πύλες εισόδου της χώρας.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Πτώμα γυναίκας εντόπισε το λιμενικό πριν από λίγη ώρα στην παραλία Αλυκές της Χαλκίδας στην Εύβοια.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Σελίδα 1 από 3

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos