Σάββατο, 09 Ιανουαρίου 2021 - Psts.gr

Οι τουρκικές σειρές εμφανιστηκαν πριν από 15 χρόνια όταν ξεκίνησε να λειτουργεί το πρώτο δορυφορικό, τουρκικό τηλεοπτικό δίκτυο που άρχισε να εκπέμπει σε όλο τον κόσμο.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Με μέριμνα του Κέντρου Επιχειρήσεων του Λιμενικού Σώματος – Ελληνικής Ακτοφυλακής πραγματοποιήθηκαν χθες και σήμερα, οι παρακάτω διακομιδές ασθενών, οι οποίοι έχρηζαν άμεσης νοσοκομειακής περίθαλψης:

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Το τουρκικό σκάφος της ακτοφυλακής οπλίζει πενηντάρι πολυβόλο στα 20 μέτρα από το αλιευτικό

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Μετά από γνωστό «αλαλούμ» η κυβέρνηση ανακοίνωσε για την ερχόμενη Δευτέρα το άνοιγμα των σχολείων της πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης, της προσχολικής αγωγής και των σχολείων ειδικής αγωγής.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Η άυλη συνταγογράφηση έχει ήδη μπει στις ζωές χιλιάδων πολιτών της Ελλάδας.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ελάχιστοι είναι εκείνοι που μπορούν να αντισταθούν στο γλυκό μιλφέιγ! Ενταγμένο στην ελληνική ζαχαροπλαστική τέχνη, το αγαπημένο γλυκό έχει ωστόσο γαλλικές ρίζες όπως μαρτυρά και η ονομασία του που στα γαλλικά σημαίνει «χίλια φύλλα».

Κατηγορία ΓΑΣΤΡΟΝΟΜΙΑ

Η Υπηρεσία Πολιτικής Αεροπορίας (ΥΠΑ) ανακοινώνει στο επιβατικό κοινό την παράταση της αεροπορικής οδηγίας (notam) για τις πτήσεις εσωτερικού έως την Δευτέρα 18 Ιανουαρίου 2021.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ο Νίκος Συρμαλένιος συνυπέγραψε μαζί με 13 βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ- ΠΣ ερώτηση προς τον Υπουργό Υγείας, με θέμα τον εμβολιασμό στις νησιωτικές περιοχές της Ελλάδας.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Σύμφωνα με την ανακοίνωση του υπουργείου Οικονομικών:

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ο μετεωρολόγος του OPEN TV αναλύει στο ethnos.gr το λόγο που έχουμε μεγάλες διαφορές θερμοκρασίας στα δύο άκρα της Ευρώπης

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Σελίδα 1 από 3

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos