Παρασκευή, 26 Φεβρουαρίου 2021 - Psts.gr

Ονομάζεται «Τυφώνας» και ουδεμία σχέση έχει με το φυσικό φαινόμενο. Πρόκειται για το όνομα του υπερσύγχρονου, μήκους 72 μέτρων πλοίου, που πλέει στις Ελληνικές θάλασσες καθ΄όλη τη διάρκεια του χρόνου και αποστολή του είναι να απομακρύνει απορρίμματα από το βυθό της θάλασσας κατά μήκος των ακτογραμμών.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Στην τηλεδιάσκεψη της Κοινοβουλευτικής Ομάδας της Νέας Δημοκρατίας, παρόντος του Υφυπουργού Περιβάλλοντος και αρμόδιου για τα θέματα των δασικών και χορτολιβαδικών εκτάσεων, κ. Γεωργίου Αμυρά και του Γενικού Γραμματέα Φυσικού Περιβάλλοντος και Υδάτων

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Σάββατο 27 Φεβρουαρίου. Αποχαιρετάμε το χειμώνα και υποδεχόμαστε την Αποκριά με Live νησιώτικη βραδιά!

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ήταν ακριβώς ένα χρόνο πριν. Το ημερολόγιο έγραφε 26 Φεβρουαρίου 2020, όταν επιβεβαιώθηκε το πρώτο κρούσμα κορωνοϊού στη χώρα μας.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ο αντεισαγγελέας του Αρείου Πάγου, Ισίδωρος Ντογιάκος, παραιτήθηκε από μέλος της Ένωσης Δικαστών και Εισαγγελέων (ΕΔΕ) μετά την τελευταία ανακοίνωση της ΕΔΕ (24.2.2021) η οποία αφορούσε τον κρατούμενο Δημήτρη Κουφοντίνα.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Η καθηγήτρια Βάνα Παπαευαγγέλου είπε ότι το επιδημιολογικό φορτίο αυξήθηκε την προηγούμενη εβδομάδα. Η διασπορά του ιού παρουσιάζει αυξητική τάση, είπε ακόμα. Είπε ακόμα ότι γίνονταν 260 νέες εισαγωγές την ημέρα.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Την παράταση του lockdown για μια εβδομάδα στην Αττική αλλά και τις περιοχές οι οποίες μπαίνουν σε «σκληρό» lockdown ανακοίνωσε ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας και Διαχείρισης Κρίσεων, Νίκος Χαρδαλιάς κατά την ενημέρωση του Υπουργείου Υγείας για την πορεία του κορονοϊού στη χώρα.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Αναλυτικά η κατανομή των κρουσμάτων σύμφωνα με την ανακοίνωση του ΕΟΔΥ:

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Παρασκευή, 26 Φεβρουαρίου 2021 17:49

Κορωνοϊός: 1.790 νέα κρούσματα, 29 θάνατοι

Σε 1.790 ανέρχονται τα νέα κρούσματα κορωνοϊού στη χώρα το τελευταίο 24ωρο, σύμφωνα με την ενημέρωση του ΕΟΔΥ.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Παρασκευή, 26 Φεβρουαρίου 2021 16:53

Σας Ανεβάζουμε με Ασφάλεια στις Κυκλάδες!

Η εταιρεία LIFTEK σε συνεργασία με τους μεγαλύτερους και πιο αξιόπιστους κατασκευαστές όπως KLEEMANN, MORIS HELLAS, METRON και AVIEK διαθέτει μεγάλη ποικιλία λύσεων σε ανελκυστήρες και αναβατόρια τελευταίας τεχνολογίας.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Σελίδα 1 από 3

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos