Τρίτη, 16 Μαρτίου 2021 - Psts.gr

Η μικροβιακή αντοχή δεν είναι κάτι που θα μεταδοθεί με την ταχύτητα του κορωνοϊού, οι επιπτώσεις της όμως θα είναι καταστροφικές. Ευτυχώς, γνωρίζουμε ήδη τι χρειάζεται να γίνει για να την αντιμετωπίσουμε.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Καταιγιστικές είναι οι εξελίξεις στις Αγριες Μέλισσες και αυτή την εβδομάδα. Διαβάστε τι θα συμβεί την Τετάρτη 17 Μαρτίου.

Κατηγορία LIFESTYLE

Παράταση του lockdown και αναβολή της προγραμματισμένης άρσης των μέτρων περιορισμού εξετάζουν Καγκελαρία και κρατίδια, καθώς τα κρούσματα του κορονοϊού εξακολουθούν να αυξάνονται.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Οι τυχεροί αριθμοί είναι 9,16,34,38,42 και τζόκερ ο αριθμός 2.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ψηλά στην ατζέντα της συνεδρίασης της επιτροπής των λοιμωξιολόγων είναι και το σταδιακό άνοιγμα της αγοράς.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Μέχρι τώρα, για Σάββατο και Κυριακή ισχύει η απαγόρευση κυκλοφορίας από τις 7 το απόγευμα έως τις 5 το πρωί. Αυτό που εξετάζεται και αναμένεται να «κλειδώσει» είναι το ωράριο για τα Σαββατοκύριακα να ξεκινάει από τις 9 το βράδυ.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Σε διευκρινήσεις σχετικά με την απάντηση του Μάριου Θεμιστοκλέους κατά την ενημέρωση του Υπουργείου Υγείας για την πορεία των εμβολιασμών, στην οποία ανέφερε πως ο πολίτης θα μπορεί να επιλέξει ποιο εμβόλιο κατά του κορονοϊού θα λάβει τέλος του μήνα, προχώρησαν οι συνεργάτες του.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ακυρώνεται η συνεδρίαση των λοιμωξιολόγων που ήταν προγραμματισμένο να γίνει το πρωί της Τετάρτης.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Σε συνέχεια της ενημέρωσης που παρέχει ο Δήμος από την αρχή της πανδημίας, θέλουμε να επισημάνουμε εκ νέου ότι ο Δήμος Πάρου, δεδομένων των συνθηκών, πράττει τα μέγιστα στην προσπάθεια προάσπισης της δημόσιας υγείας για τον περιορισμό του ιού Covid-19, και αντιμετώπισης επιπλοκών από την λοίμωξη.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Με 53 νέα pick-up ενισχύεται ο στόλος της Ελληνικής Αστυνομίας, τα οποία θα κληθούν να καλύψουν τις ανάγκες στις πλέον δύσβατες περιοχές της χώρας.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Σελίδα 1 από 4

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos