Κυριακή, 16 Ιανουαρίου 2022 - Psts.gr

Πρόστιμο 100 ευρώ ανά μήνα θα πληρώνουν από αύριο οι πολίτες άνω των 60 ετών που δεν έχουν εμβολιαστεί κατά του κορονοϊού.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Έφυγε απόψε από τη ζωή, σε ηλικία 87 ετών ο Αλέκος Φασιανός.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Όποιος έχει γνωρίσει την καλοκαιρινή Πάρο, δύσκολα θα μπορούσε να πιστέψει ότι οι φωτογραφίες προέρχονται από το ίδιο νησί καθώς απεικονίζουν μια ακραία Γεναριάτικη εικόνα στον αντίποδα της καλοκαιρινής.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Σε μία περίοδο, κατά την οποία στη χώρα καταγράφεται καθημερινά πενταψήφιος αριθμός κρουσμάτων, χιλιάδες είναι εκείνοι που συμμετέχουν σε εκδρομή στο Μπάνσκο της Βουλγαρίας, για ξέφρενη διασκέδαση, δίχως να γίνεται ο παραμικρός έλεγχος, όπως σημειώνει συμμετέχων σε αυτά τα πάρτι, σε αποκαλυπτική μαρτυρία στο Κεντρικό Δελτίο Ειδήσεων του OPEN.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Από την 1η Ιανουαρίου 2022 έχει τεθεί σε εφαρμογή η νέα τιμολογιακή πολιτική για τη διαχείριση των απορριμμάτων που αποφάσισε ομόφωνα και με τη συμμετοχή του Δημάρχου Πάρου, η Γενική Συνέλευση του Φορέα Διαχείρισης Στερεών Αποβλήτων (ΦοΔΣΑ) Νοτίου Αιγαίου.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Με άλλη συμπτωματολογία εμφανίζεται η μετάλλαξη Omicron στους εμβολιασμένους και με άλλη στους ανεμβολίαστους - Διαβάστε ποιες είναι οι διαφορές

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Σύμφωνα με πληροφορίες, μεγάλη είναι η αύξηση των ραντεβού για κατ΄οίκον εμβολιασμό από πολίτες της Πάρου ηλικίας άνω των 60 ετών.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Η αυλαία ανοίγει στις 22-23/01 με το 1ο Κύπελλο Ελλάδας στην Βασιλίτσα

Κατηγορία ΑΛΛΑ ΑΘΛΗΜΑΤΑ

Η γεωγραφική κατανομή των κρουσμάτων

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Τα νέα εργαστηριακά επιβεβαιωμένα κρούσματα της νόσου που καταγράφηκαν τις τελευταίες 24 ώρες είναι 10.783 , εκ των οποίων 55 εντοπίστηκαν κατόπιν ελέγχων στις πύλες εισόδου της χώρας.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Σελίδα 1 από 3

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos