Πέμπτη, 25 Μαϊος 2023 - Psts.gr

Μια νέα κυβέρνηση της ΝΔ σημαίνει ότι θα υπάρξει συνέχεια στη δημοσιονομική και οικονομική πολιτική και ως εκ τούτου, είναι κάτι θετικό για το αξιόχρεο της Ελλάδας (credit positive) εκτιμά ο οίκος πιστοληπτικής αξιολόγησης Moody's, σε ανάλυσή της για το ισχυρό αποτέλεσμα της ΝΔ στις εκλογές της περασμένης Κυριακής.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Οι τυχεροί αριθμοί σε αυτή την κλήρωση Τζόκερ είναι οι 4, 6, 9, 13, 43, και Τζόκερ ο αριθμός 9.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Το πρωί της Πέμπτης 25 Μαΐου, κατέπλευσε στην είσοδο του κόλπου της Παροικίας, το μεγαλύτερο κρουαζιερόπλοιο που έχει αφιχθεί ποτέ στο νησί!

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ανακοινώθηκαν τα ονόματα των υπουργών της νέας υπηρεσιακής κυβέρνησης υπό τον Ιωάννη Σαρμά.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ο Δήμος Πάρου και η Κοινότητα Μάρπησσας, έχουν κάνει όλες τις απαραίτητες ενέργειες ώστε να βρίσκεται σε λειτουργία χώρος στάθμευσης στην είσοδο του Πίσω Λιβαδιού, με σκοπό την ανεμπόδιστη στάθμευση οχημάτων και την αποσυμφόρηση της περιοχής γενικότερα.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Σας ενημερώνουμε ότι θα γίνει διακοπή της κυκλοφορίας παντός τύπου οχημάτων στην Αλυκή, από Χρωματοπωλείο Παρούση έως στάση ΚΤΕΛ, την Παρασκευή 26 Μαΐου 2023, από τις 08.00΄ έως τις 20.00΄, λόγω πραγματοποίησης εργασιών ασφαλτόστρωσης του δρόμου.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Εάν πιστεύετε ότι τα αρωματικά κεριά είναι ιδανικά μόνο για τον χειμώνα, τα χειροποίητα κεριά της εταιρείας WAKS, θα σας κάνουν να αναθεωρήσετε!

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ο Δήμος Πάρου σε συνεργασία με την Ελληνική Ομοσπονδία Συλλόγων Λαϊκού Μαζικού Αθλητισμού και Υπεραποστάσεων (ΕΟΣΛΜΑΥ) και με την ενεργό στήριξη, βοήθεια και αλληλεγγύη των τοπικών δημοτικών Διαμερισμάτων του πανέμορφου Κυκλαδίτικου ιστορικού νησιού και

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Την 24-05-2023 το βράδυ συνελήφθη στη Μύκονο, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Αστυνομίας Μυκόνου, 22χρονος ημεδαπός στην κατοχή του οποίου βρέθηκε και κατασχέθηκε μικροποσότητα κάνναβης.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Εάν ψάχνεις την ιδανική συσκευασία τροφίμων, θα τη βρεις στη Siganos Pack και συγκεκριμένα στην κατηγορία HORECA. Με ένα μόνο click θα βρεις τα πάντα!

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Σελίδα 1 από 3

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos