![Parianotypos.gr](/media/k2/users/1.jpg?t=20150201_0013)
Parianotypos.gr
Curabitur ultrices commodo magna, ac semper risus molestie vestibulum. Aenean commodo nibh non dui adipiscing rhoncus.
Στα 60 της, η Μόνικα Μπελούτσι εξακολουθεί να μαγνητίζει όλα τα βλέμματα με την ακαταμάχητη ομορφιά της.
Τις πρωτοβουλίες του Υπουργείου για τη στήριξη των παραδοσιακών σκαφών και τη συνέχιση της λειτουργίας των καρνάγιων ανέδειξε ο Υπουργός Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής, Χρήστος Στυλιανίδης, στην ομιλία που απηύθυνε χθες στην Ημερίδα του Τεχνικού Επιμελητηρίου Ελλάδας (ΤΕΕ),
Αποτελεί τον πιο γλυκό «πειρασμό» για παιδιά και μεγάλους! Αφράτο, νόστιμο και πανεύκολο στην προετοιμασία του, το παρακάτω γλύκισμα αποτελεί μοναδική απόλαυση για όλους!
Με μέριμνα του Κέντρου Επιχειρήσεων του Λιμενικού Σώματος-Ελληνικής Ακτοφυλακής, πραγματοποιήθηκαν οι παρακάτω διακομιδές ασθενών, οι οποίοι έχρηζαν άμεσης νοσοκομειακής περίθαλψης:
Άμεση αποκατάσταση του Σαρακήνικου ζητά η Ελληνική Εταιρεία Περιβάλλοντος και Πολιτισμού
13 Φεβ 2025Η χορήγηση οικοδομικής άδειας για την ανέγερση ξενοδοχείου 5 αστέρων στο Σαρακήνικο αποκάλυψε ένα μεγάλο κενό στην προστασία τμημάτων της χώρας με ιδιαίτερου κάλλους τοπίο, καταγγέλλει ο οργανισμός
Μήνυση Καρυστιανού και 4 συγγενών θυμάτων κατά εφέτη ανακριτή για παραλείψεις στη διαλεύκανση της τραγωδίας στα Τέμπη.
Σύμφωνα με πληροφορίες, στις εκθέσεις τους αποκλείουν την ύπαρξη ύποπτου φορτίου στο εμπορικό τρένο και αναφέρουν πως στα βίντεο δεν εικονίζεται άλλο πλην του δηλωθέντος
Το κλιμάκιο του Ερυθρού Σταυρού με διασώστες, σε συνεργασία με την ΕΔΟΚ Αμοργού, ψυχολόγους και κοινωνικούς λειτουργούς έφτασε στην Αμοργό πιάνοντας δουλειά και έχοντας κάνει ήδη αρκετές κατ’ οίκον επισκέψεις σε ηλικιωμένους και άτομα από ευπαθείς ομάδες.
Το ηφαίστειο της Σαντορίνης επισκέφθηκε κάμερα του Live News
Aποδέκτης απειλητικών τηλεφωνημάτων για την υπόθεση των Τεμπών έγινε η πρόεδρος του Αρείου Πάγου Ιωάννα Κλάπα.