Parianotypos.gr

Parianotypos.gr

Curabitur ultrices commodo magna, ac semper risus molestie vestibulum. Aenean commodo nibh non dui adipiscing rhoncus.

URL Ιστότοπου: http://www.themewinter.com

Ιστορική πρόκριση για τον Ολυμπιακό καθώς νίκησε την Φενέρμπαχτσε στα πέναλτι και πήρε το εισιτήριο για τα ημιτελικά του UEFA Conference League, μετά από έναν αγώνα-θρίλερ στην Τουρκία.

Πραγματοποιώντας μία έξοχη εμφάνιση, η Κλαμπ Μπριζ επιβλήθηκε με 2-0 του ΠΑΟΚ στην Τούμπα εξασφαλίζοντας την πρόκρισή της στους «4» του UEFA Europa Conference League όπου θα αντιμετωπίσει τη Φιορεντίνα.

Γνωρίζει πολύ καλά το παιχνίδι της δημοσιότητας, καθώς πολλές φορές αποθεώνεται και άλλες τόσες σχολιάζεται αρνητικά. Η Χριστίνα Μπόμπα μπήξε ξανά στο μάτι του κυκλώνα.

Οι τυχεροί αριθμοί στην κλήρωση Τζόκερ σήμερα είναι οι 8, 20, 37, 16, 39 και Τζόκερ ο αριθμός 9.

Αλλαγές της τελευταίας στιγμής υπάρχουν στο πρόγραμμα υποδοχής της Ολυμπιακής Φλόγας στην Πάρο την Παρασκευή 19 Απριλίου.

Κυριαρχία Μητσοτάκη για την πρωθυπουργία - Μεγαλύτερο πρόβλημα, αλλά με πτωτική τάση η ακρίβεια - Δύο στους τρεις ψηφοφόρους θεωρούν ότι δεν θα υπάρξει πρόβλημα πολιτικής σταθερότητας ανεξαρτήτως αποτελέσματος στις ευρωκάλπες

Mε αφορμή τον εορτασμό της Παγκόσμιας Ημέρας Βιβλίου (23/4), το Πολιτιστικό Ίδρυμα Ομίλου Πειραιώς (ΠΙΟΠ) οργανώνει bazaarβιβλίων και ειδών γραφικής ύλης στο πωλητήριο του Μουσείου Μαρμαροτεχνίας.

Οι δηλώσεις του πρωθυπουργού μετά το πέρας της Συνόδου Κορυφής της ΕΕ - «Μου προκαλεί κι εμένα εντύπωση αυτή η παντελώς αδικαιολόγητη αντίδραση της Τουρκίας» είπε ο πρωθυπουργός με αφορμή τη δημιουργία θαλασσίων πάρκων στο Αιγαίο - Δείτε βίντεο

Ένα σύστημα που θα κινηθεί από την Ιταλία προς τη χώρα μας, θα επηρεάσει τον καιρό την Παρασκευή 19 Απριλίου, φέρνοντας καιρική αστάθεια, βροχές, καταιγίδες, ισχυρούς ανέμους και πτώση της θερμοκρασίας.

Έχει ήδη αρχίσει στις ακτοπλοϊκές εταιρείες ο προγραμματισμός για έκτακτα δρομολόγια πλοίων κατά την περίοδο του Πάσχα προς και από τα νησιά των Κυκλάδων.

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos