Τριάδα μπάσκετ και όχι μόνο...!

25 Φεβρουαρίου 2012 15:13 Van
4653 φορές

Καλό μεσημέρι και καλή Σαρακοστή! Πλούσιο είναι το σημερινό πρόγραμμα από πλευράς παιχνιδιών. Πολλές οι επιλογές όμως σε αυτό το παιχνίδι

η ουσία πάντα είναι όχι το τι «αποφεύγεις»! Δεν θα πλατειάσουμε, θα περιοριστούμε όσον αφορά τις επιλογές μας, ευελπιστώντας να αποδειχτούμε «εύστοχοι» ! Δίχως λοιπόν περιστροφές πάμε να δούμε τα πράγματα λίγο πιο αναλυτικά....

Στο μπάσκετ το ενδιαφέρουν μου έχουν κεντρίσει τρεις αναμετρήσεις.

Στη Σαρδηνία η ΣΑΣΑΡΙ μαζί με την ΑΒΕΛΙΝΟ είναι ικανές να κάνουν τα καλάθια να «αναστενάξουν». Αμφότερες ξεκούραστες, αμφότερες έχουν ένα ιδιαίτερο επιθετικό ταλέντο και το σύνολο στον ΟΠΑΠ (155.5 πόντοι) είναι από τα μικρότερα που δίνονται στην αγορά!

Η ΓΚΡΑΒΕΛΙΝ στην έδρα της είναι πανίσχυρη, όμως το τελευταίο διάστημα δείχνει πάρα πολύ κουρασμένη. Από την άλλη η ΣΟΛΕ ανεβάζει στροφές, παίζει άμυνα με συνέπεια και δεν καταλαβαίνω γιατί τις χαρίζει 9.5 πόντους στην αναμέτρηση.

Η ΟΥΛΜ έβγαλε ένα πολύ δύσκολο πρόγραμμα απέναντι σε ΜΠΑΜΠΕΡΓΚ και ΜΠΑΓΕΡΝ με δύο ήττες, όμως την προηγούμενη εβδομάδα επανήλθε στις εντυπωσιακές εμφανίσεις. Θέλει την νίκη για να διατηρηθεί στη δεύτερη θέση και αντιμετωπίζει μία ΑΡΤΛΑΝ που εσχάτως ψάχνεται. Με ρίσκο εδώ, αλλά πιστεύω πως το χάντικαπ στο +4.5 πόντους θα επαληθευτεί.

Από ποδόσφαιρο οι επιλογές μου είναι ακόμα πιο περιορισμένες.

Η ΑΛΚΟΡΚΟΡΝ βρίσκεται σε εντυπωσιακή κατάσταση και στην έδρα της κατά καιρούς έχει καταφέρει να κερδίσει μεγαθήρια (για ρωτήστε τη ΡΕΑΛ πέρσι για το κύπελλο), δεν νομίζω ότι θα φοβηθεί την ταπεινή ΚΑΡΤΑΧΕΝΑ.

Η ΓΙΟΥΝΓΚ ΜΠΟΪΣ βγάζει ποιότητα στο παιχνίδι της και αντιμετωπίζει μία ΛΟΥΚΕΡΝΗ η οποία δείχνει να έχει στερέψει από φαντασία. Αμφίρροπο παιχνίδι, οι γηπεδούχοι όμως έχουν τα φόντα να το κερδίσουν.

Κάνοντας λοιπόν τη σούμα:

Τριάδα μπάσκετ

770. ΣΑΣΑΡΙ- ΑΒΕΛΙΝΟ ΟΒΕΡ

774. ΓΚΡΑΒΕΛΙΝ- ΣΟΛΕ 2

782. ΑΡΤΛΑΝΤ- ΟΥΛΜ 2

Από ποδόσφαιρο:

307. ΛΟΥΚΕΡΝΗ- ΓΙΟΥΝΓΚ ΜΠΟΪΣ 2

311. ΑΛΚΟΡΚΟΡΝ- ΚΑΡΤΑΧΕΝΑ 1

Καλή επιτυχία σε ότι κι αν επιλέξετε!

Van

Τελευταία τροποποίηση στις Κυριακή, 26 Φεβρουαρίου 2012 12:56
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos