Κυριακή, 28 Σεπτεμβρίου 2014 - Psts.gr

Συνήθως μετά από μια καλή ταινία στο κινηματογράφο ακολουθεί και το Νο2 και μερικές φορές και το Νο3.Σε αυτή την περίπτωση πιστέψτε μας, κανείς δεν

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

«Η παγκόσμια Ημέρα Τουρισμού είναι μία γιορτή για όλη την Ελλάδα, τη χώρα που γεννήθηκε η φιλοξενία, τη χώρα που εδώ και χρόνια πρωταγωνιστεί στην παγκόσμια τουριστική αγορά, στη χώρα

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ανεκτέλεστο παρέμεινε το σημερινό δρομολόγιο του Ε/Γ-ΚΑΤ "SEA JET 2" N.Π.10571, με ώρα αναχώρησης 07:00 από λιμένα Πειραιά, για Σίφνο-Μήλο-Φολέγανδρο-Ίο-Θήρα, λόγω δυσμενών καιρικών συνθηκών.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Κυριακή, 28 Σεπτεμβρίου 2014 16:52

Ο νέος νόμος για τις μετεγγραφές

Τέλος στην αγωνία γονέων και φοιτητών βάζει το υπουργείο Παιδείας, καθώς θα ανακοινώσει άμεσα τις αλλαγές για τις μετεγγραφές όσων εισήχθησαν φέτος σε σχολές. Το τελικό σχέδιο με τα νέα κριτήρια παρουσιάζει σήμερα το «Εθνος».

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Διαδοχικές συναντήσεις με συναδέλφους του στην κυβέρνηση θα έχει σήμερα και αύριο ο υπουργός Οικονομικών Γκίκας Χαρδούβελης, με αντικείμενο τα ανοικτά μέτωπα που θα συζητηθούν με την τρόικα από την προσεχή Τρίτη.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Κυριακή, 28 Σεπτεμβρίου 2014 16:47

Φθηνοί υπολογιστές Microsoft

«Επέλαση» στους φθηνούς φορητούς υπολογιστές και tablet ξεκίνησε πρόσφατα η Microsoft σε συνεργασία με αρκετούς κατασκευαστές, κυκλοφορώντας μηχανήματα με το λειτουργικό της τα οποία πωλούνται για πρώτη φορά τόσο οικονομικά.

Κατηγορία ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ

Ο Αμερικανός πρόεδρος Μπαράκ Ομπάμα βιάστηκε να φύγει από το Αφγανιστάν, δεν θέλησε να παραμείνει στο Ιράκ και άργησε πολύ να αποφασίσει τι θα κάνει με τη Συρία.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Τη Δευτέρα, το επενδυτικό ταμείο των αδελφών Ροκφέλερ, των οποίων η περιουσία προήλθε σε ικανό βαθμό από τα

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos