Τετάρτη, 25 Μαρτίου 2015 - Psts.gr

Παρά τη βροχή και τις αλλαγές που έγιναν στην πορεία της παρέλασης, τα νιάτα της Πάρου για ακόμα μια χρονιά, έδωσαν υπερήφανα το «παρών» παρελαύνοντας στην εθνική επέτειο της 25ης Μαρτίου.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Όπως κάθε χρόνο έτσι κι φέτος γιορτάστηκε σ΄ ολόκληρη την Πάρο η γιορτή της 25ης Μαρτίου.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Η αναπληρώτρια Υπουργός Οικονομικών Νάντια Βαλαβάνη εξέθεσε σε τηλεοπτική εκπομπή προσωπικές απόψεις σχετικά με το ειδικό καθεστώς ΦΠΑ στα νησιά.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ανοιχτό το ενδεχόμενο αύξησης του ΦΠΑ σε ορισμένα νησιά άφησε η αναπληρώτρια υπουργός Οικονομικών Νάντια Βαλαβάνη, μιλώντας στον ΑΝΤ1.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Στην καθιερωμένη ετήσια διακήρυξή του για την εθνική επέτειο του Ελληνισμού, ο πρόεδρος Ομπάμα εξάρει τις «σταθερές σχέσεις» μεταξύ των δυο χωρών, υπογραμμίζοντας ότι «ως Αμερικανοί και Έλληνες είμαστε κληρονόμοι μιας μακράς κληρονομιάς σκληρών αγώνων για ελευθερία και δικαιοσύνη - αξίες που οφείλουμε όχι μόνο να διαφυλάξουμε, αλλά να εκσυγχρονίσουμε και να ανανεώσουμε στη δική μας εποχή».

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Με νεφώσεις, βροχές και καταιγίδες, καθώς και αφρικανική σκόνη θα γίνουν οι εορτασμοί για την εθνική επέτειο της 25ης Μαρτίου, σύμφωνα με τις προβλέψεις της ΕΜΥ.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Μια από τις λίγες εξαιρέσεις που επιτρέπει η νηστεία είναι ανήμερα της γιορτής του Ευαγγελισμού της Θεοτόκου, την ημέρα της 25ης Μαρτίου, με το έθιμο του μπακαλιάρου.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Συνεχίζονται απο το πρωί της Τετάρτης οι έρευνες στις νότιες γαλλικές Αλπεις, όπου το μεσημέρι της Τρίτης συνετρίβη το Airbus A320 της γερμανικής εταιρείας Germanwings με 150 επιβαίνοντες.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Μια ποδοσφαιρική ομάδα της 3ης κατηγορίας της Σουηδίας, που επρόκειτο να ταξιδέψει με το αεροσκάφος Α320 που συνετρίβη σήμερα στις γαλλικές Άλπεις, σώθηκε όταν τα μέλη της αποφάσισαν, κυριολεκτικά την τελευταία στιγμή, να αλλάξουν σχέδια και να επιστρέψουν στην πατρίδα τους μέσω Μονάχου και όχι μέσω Ντίσελντορφ.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Η Logitech εγκαινίασε ένα νέο κόσμο από δυνατότητες στον χώρο των περιφερειακών, με την παρουσίαση του νέου ασύρματου ποντικιού της, του Logitech MX Master.

Κατηγορία ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos