Πέμπτη, 14 Ιανουαρίου 2016 - Psts.gr

Έχοντας υπόψη τις διατάξεις των άρθρων 234, 240, 244 του Δημοτικού και Κοινοτικού Κώδικα Ν. 3463/2006, τον Κανονισμό Εσωτερικής Λειτουργίας Διοίκησης και Διαχείρισης του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου Πάρου – Αντιπάρου, σας προσκαλούμε σε τακτική συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου που θα γίνει την Τρίτη 19 Ιανουαρίου 2016 και ώρα 12.00 στα Γραφεία του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου Πάρου – Αντιπάρου (πλατεία Εκατονταπυλιανής, Παροικία) για τη συζήτηση και λήψη απόφασης στα παρακάτω θέματα της ημερήσιας διάταξης

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Στις 13-01-2016 το πρωί συνελήφθη στη Θήρα από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Θήρας ένας 26χρονος υπήκοος Αλβανίας, γιατί είχε εισέλθει και διέμενε παράνομα στη χώρα μας.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Στην απόφαση προσωρινής διακοπής λειτουργίας δύο πρατηρίων υγρών καυσίμων στο νησί της Ρόδου και της σφράγισης των εγκατάστασεών τους για το αντίστοιχο χρονικό διάστημα, προχώρησε ο Περιφερειάρχης Νοτίου Αιγαίου κ. Γιώργος Χατζημάρκος μετά τις επανειλημμένες συστάσεις για συμμόρφωσή τους στην νομοθεσία που αφορά στην τοποθέτηση συστήματος εισροών – εκροών και την μη ανταπόκρισή τους.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Μετά από συνάντηση της Διοικούσας επιτροπής ΑΟ Πάρου – Νηρέα αποφασίστηκε και ανακοινώθηκε στον προπονητή κ. Μιχάλη Παπαδάκη ότι διακόπτεται η συνεργασία μας.

Κατηγορία ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Σας ενημερώνουμε ότι από 3/12/2015, η Κυκλαδική Ομοσπονδία Ενοικιαζομένων Δωματίων Διαμερισμάτων «ΚΥΚΛΑΔΕΣ», δεν ανήκει πλέον στη ΣΕΤΚΕ (πρώην ΣΕΕΔΔΕ) και δεν εκπροσωπείται πλέον από αυτήν.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Παρ.6 άρθρο 75 ν. 3852/2010 «Νέα Αρχιτεκτονική της Αυτοδιοίκησης και της Αποκεντρωμένης Διοίκησης – Πρόγραμμα Καλλικράτης».

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Στις ημερίδες του Σαββάτου, στον Άγιο Κοσμά και στη Θεσσαλονίκη θα κάνουν τις πρώτες τους εμφανίσεις με τον ΑΟΜυκόνου οι τρεις νέοι μας αθλητές.

Κατηγορία ΑΛΛΑ ΑΘΛΗΜΑΤΑ

Αγγλοαμερικανική ταινία, σκηνοθεσία Μόρτεν Τίλντουμ με τους: Μπένεντικτ Κάμπερμπατς, Κίρα Νάιτλι, Μάθιου Γκουντ, Τσαρλς Ντανς, Μαρκ Στρονγκ

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Ενιαία κλίμακα για φόρους και εισφορές, με καθιέρωση πλαφόν στη συνολική επιβάρυνση από την Εφορία και τα ασφαλιστικά ταμεία, για τους αυτοαπασχολούμενους και τους ελεύθερους επαγγελματίες σχεδιάζει η κυβέρνηση. Στόχος είναι να αποφευχθούν μεγάλες απώλειες στα μεσαία και υψηλά εισοδήματα.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Σύντομη αναμένεται να είναι η συζήτηση για το ελληνικό πρόγραμμα στο σημερινό Eurogroup, κατά το οποίο δεν αναμένεται να ληφθεί κάποια απόφαση.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Σελίδα 1 από 2

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos