Τετάρτη, 09 Νοεμβρίου 2016 - Psts.gr

Στη φωτιά που ξέσπασε στην περιοχή της Κορωνίδας Νάξου μετέβησαν, μαζί με άνδρες του Πυροσβεστικού Κλιμακίου Πάρου, μέλη της ΕΟΔ Κυκλάδων, την Τετάρτη 9-11-2016, μετά από κλήση του προϊσταμένου της Αυτοτελούς Διεύθυνσης Πολιτικής Προστασίας Περιφέρειας Ν. Αιγαίου, κου Αθ. Δρόσου.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Είναι βέβαιον ότι η εκλογή του Τραμπ και η ανατροπή των δημοσκοπήσεων που έφερναν στη θέση του πλανητάρχη όχι αυτόν, αλλά την Χίλαρυ Κλίντον, έχουν ήδη λάβει τη θέση τους στην πολιτική ιστορία των Ηνωμένων Πολιτειών.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Η φουρτουνιασμένη θάλασσα δεν στάθηκε εμπόδιο για τον καπετάνιο, που κατάφερε να δέσει με ασφάλεια το Aqua Spirit παρά τα μεγάλα κύματα.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Πάνω από 1.000 φωτογραφίες του νέου Αμερικανού Προέδρου από παλιές εποχές έφερε στο φως της δημοσιότητας η Daily Mail.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Τελικά ο Θεός εισάκουσε τις προσευχές των κατοίκων της ευρύτερης περιοχής της Κορωνίδας και ρίχνει την πολυπόθητη βροχή η οποία ήταν η μόνη σωτηρία για την κατάσβεση της φωτιάς...

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Μεσημέρι Τετάρτης 9/11 και η μεγάλη πυρκαγιά στην περιοχή της Κορωνίδας Νάξου συνεχίζει να μαίνεται...

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ο Κοινοβουλευτικός Εκπρόσωπος και Βουλευτής Κυκλάδων Ν.Δ., Γιάννης Βρούτσης, την Κυριακή 6 Νοεμβρίου 2016, επισκέφθηκε το νησί της Σερίφου, εκπροσωπώντας τη Ν.Δ. στις θρησκευτικές εκδηλώσεις που πραγματοποιήθηκαν στην Ιερά Μονή Ταξιαρχών, πολιούχου του νησιού.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Το υπουργικό συμβούλιο της εταιρίας, έθεσε σε κίνηση την διαδικασία για να... παραχωρηθεί το 100% των μετοχών της «Cyta Hellas», θυγατρικής της Αρχής Τηλεπικοινωνιών Κύπρου (Cyta), σε επενδυτή που θα υποβάλει την καλύτερη προσφορά.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Την 08-11-2016 το πρωί συνελήφθη στην Πάρο, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Πάρου, 55χρονος ημεδαπός γιατί εκκρεμούσαν σε βάρος του -3- καταδικαστικές αποφάσεις Ποινικών Δικαστηρίων με συνολική ποινή φυλάκισης -9- μηνών και χρηματική ποινή 500 ευρώ για οφειλές προς το Δημόσιο.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Την πλήρη ικανοποίησή του για τη συνέχιση των δρομολογίων της ASTRA Airlines και τον χειμώνα, με δύο δρομολόγια εβδομαδιαίως, που θα συνδέουν την Σύρο με την Θεσσαλονίκη, εξέφρασε με σημερινή δήλωσή του ο Αντιπεριφερειάρχης Κυκλάδων κ. Γιώργος Λεονταρίτης, που τόνισε τα εξής:

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Σελίδα 1 από 3

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos