Παρασκευή, 25 Μαρτίου 2016 - Psts.gr

Επετειακές εκδηλώσεις μνήμης της εθνικής παλιγγενεσίας του 1821 έλαβαν χώρα στο νησί της Πάρου το πρωί της Παρασκευής 25 Μαρτίου.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ένα απίθανο και αρκετά σπάνιο περιστατικό συνέβη σήμερα στη Σύρο, όπου ο δρόμος «κατάπιε» ένα φορτηγό!
Το περιστατικό σημειώθηκε στην περιοχή του Επισκοπείου, όχι στον κεντρικό δρόμο προς το Κίνι, αλλά σε παράδρομο της περιοχής.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Το βράδυ της 25ης Μαρτίου Πάρτε όλοι τα φαναράκια σας και ελάτε στις 20:00 στο 1ο Δημοτικό Σχολείο Παροικίας

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Εξαιρετικός για μια ακόμη φορά ο Χρήστος Καλλίας, αγωνίστηκε στα 5 χιλιόμετρα στο πλαίσιο των αγώνων του ημιμαραθωνίου της Αθήνας και κέρδισε με 15.41 και μεγάλη διαφορά από τον δεύτερο αθλητή.

Κατηγορία ΑΛΛΑ ΑΘΛΗΜΑΤΑ

«Η Ελληνική Επανάσταση, καρπός του Διαφωτισμού, φορέας σύγχρονων αξιών ελευθερίας & δικαιοσύνης, μας εμπνέει πάντοτε» τονίζει σε ανάρτησή του στο Twitter ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Οι υπουργοί Εσωτερικών της Ευρωπαϊκής Ενωσης βρέθηκαν χθες σε μία έκτακτη Σύνοδο για να καταδικάσουν την τρομοκρατική επίθεση στις Βρυξέλλες, αλλά και να σχεδιάσουν τα επόμενα βήματα για την αντιμετώπιση της τρομοκρατίας. Δήλωσαν πεπεισμένοι πως υπάρχει ανάγκη να συνδυάζονται οι εθνικές προσπάθειες και να μελετηθούν όλες οι πληροφορίες που συνδέονται με τις επιθέσεις στο Παρίσι και τις Βρυξέλλες.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Η αστυνομία συνέλαβε τον άνδρα που παρουσιάζεται στις εικόνες που υπάρχουν από τις κάμερες ασφαλείας να συνοδεύει τον Χάλιντ Ελ Μπακράουι στο μετρό των Βρυξελλών, προτού ο τελευταίος ανατιναχθεί στον σταθμό του Μάλμπεκ, γράφει σήμερα η εφημερίδα De Standaard.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos