Τρίτη, 26 Ιανουαρίου 2021 - Psts.gr

Νέα μέτρα στήριξης των πληττόμενων από την πανδημία επιχειρήσεων που περιλαμβάνουν μεταξύ άλλων παράταση της «κάλυψης» ενοικίου, ρυθμίσεις για τις επιταγές και νέο πρόγραμμα επιδότησης πάγιων δαπανών, περιλαμβάνει νομοσχέδιο του YΠΟΙΚ που κατατέθηκε στην Βουλή.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Οι τυχεροί αριθμοί στη σημερινή κλήρωση Τζόκερ είναι οι εξής: 39, 17, 20, 9, 10 και Τζόκερ ο αριθμός 13.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Μετά την ηθοποιό Ζέτα Δούκα, η συνάδελφός της Κατερίνα Γερονικολού "φωτογραφίζει" τον Γιώργο Κιμούλη στον οποίο καταλογίζει εργασιακό εκφοβισμό.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Με ένα διαφορετικό τρόπο, προσαρμοσμένο απόλυτα στα δεδομένα της πανδημίας, έκοψε την πρωτοχρονιάτικη πίτα της η Γραμματεία Οργανωτικού της ΝΔ, παρουσία του πρωθυπουργού και προέδρου της, Κυριάκου Μητσοτάκη.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Προβληματισμός επικρατεί για το άλμα του αριθμού των κρουσμάτων στην επικράτεια το τελευταίο 24ωρο. 842 νέα κρούσματα εκ των οποίων τα 427 στην Αττική, είναι αριθμοί που εμπνέουν ανησυχία καθώς η επιπέδωση της καμπύλης διασποράς της πανδημίας στη χώρα των τελευταίων ημερών, δείχνει πια ανοδικές τάσεις.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Έχοντας υπόψη τις διατάξεις των άρθρων 83, 84, 86, 88, 89 και 90 του Ν. 4555/2018, παρακαλείσθε όπως προσέλθετε σε ΤΑΚΤΙΚΗ συνεδρίαση, στο κατάστημα

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Για ανάγκη αυξημένης επαγρύπνησης για «ό,τι έχουμε προγραμματίσει και για ό,τι πρόκειται να προγραμματίσουμε» έκανε λόγο ο πρόεδρος του Πανελλήνιου Ιατρικού Συλλόγου, Αθανάσιος Εξαδάκτυλος, ο οποίος εξέφρασε την ανησυχία του για τα αυξημένα κρούσματα κορονοϊού που ανακοίνωσε ο ΕΟΔΥ την Τρίτη.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Δημόσια τοποθέτηση έκανε ο Γιώργος Κιμούλης σχετικά με όσα δήλωσε η Ζέτα Δούκα, σήμερα κατηγορώντας τον για ψυχολογική και λεκτική βία.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Παρατείνονται τα δρομολόγια που μεταφέρουν τους νεφροπαθείς κατοίκους της Πάρου στην Νάξο.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Δείτε αναλυτικά τον χάρτη της διασποράς των κρουσμάτων κορονοϊού ανά περιφέρεια:

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Σελίδα 1 από 3

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos