Σάββατο, 15 Μαϊος 2021 - Psts.gr

Έξω από σουβλατζίδικο έγινε η δολοφονία - Άγνωστος τον πλησίασε και τον πυροβόλησε

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Σ’ ένα Tesla ο χρόνος που καταναλώνεις περνά διαφορετικά γιατί δεν σε ενδιαφέρουν μόνο τα γκάζια αλλά και άλλα πράγματα που δεν θα μπορούσες καν να σκεφτείς. Από το να γράψεις μουσική, να ζωγραφίσεις, να παίξεις παιχνίδια μέχρι και λειτουργία… αποβολής αερίων του εντέρου!

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Δείτε αναλυτικά όλες τις περιοχές με κρούσματα:

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Το σχέδιο Κικίλια για επιχειρησιακή μετεξέλιξη του ΕΚΑΒ και ενίσχυση των δεξιοτήτων του προσωπικού του - Έκτακτο επίδομα στους εργαζομένους

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Από την Παρασκευή 14 Μαΐου, απελευθερώθηκαν μετά από αρκετούς μήνες οι ακτοπλοϊκές «Green Pass» μετακινήσεις προς τα νησιά, τηρουμένων όλων των υγειονομικών πρωτοκόλλων για την αποσόβηση της διασποράς του κορωνοϊού. Επομένως, το πρώτο ελεύθερο Σαββατοκύριακο είναι εδώ, και οι ταξιδιώτες επίσης!

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Μετά από παρέμβαση του Πανελλήνιου Φαρμακευτικού Συλλόγου (ΠΦΣ), οι πολίτες που δεν είναι εξοικειωμένοι με τις ψηφιακές πλατφόρμες θα μπορούν να να απευθύνονται στα Κέντρα Εξυπηρέτησης Πολιτών (ΚΕΠ) για την έκδοση του Πιστοποιητικό Εμβολιασμού.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Την προσοχή των καταναλωτών εφιστά ο Εθνικός Οργανισμός Φαρμάκων (ΕΟΦ) για τρία συμπληρώματα διατροφής, τα οποία διακινούνται μέσω διαδικτύου.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

«Ρεαλισμό» ζήτησε ο υπουργός Οικονομικών Χρήστος Σταϊκούρας όσον αφορά τα μέτρα ρυθμίσεων χρεών και διαγραφής τους, ενώ εξήγγειλε ότι από τον Ιούνιο θα υπάρξει νέα συνολική ρύθμιση οφειλών προς το δημόσιο σε έως και 240 δόσεις.

 

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Τα νέα εργαστηριακά επιβεβαιωμένα κρούσματα της νόσου που καταγράφηκαν τις τελευταίες 24 ώρες είναι 1.957, εκ των οποίων 2 εντοπίστηκαν κατόπιν ελέγχων στις πύλες εισόδου της χώρας.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Η εθελοντική αιμοδοσία αποτελεί την ύψιστη πράξη προσφοράς και αγάπης προς τον συνάνθρωπο. Το αίμα δεν μπορείς να το δημιουργήσεις, μπορείς μόνο να το δωρίσεις! Δίνοντας λίγο από το χρόνο μας, χαρίζουμε ζωή!

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Σελίδα 1 από 3

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos