Σάββατο, 15 Απριλίου 2023 - Psts.gr
Κυριακή, 16 Απριλίου 2023 01:41

Χρόνια Πολλά, Χριστός Ανέστη!!!

Χίλιες φωτεινές, αναστάσιμες, ελπιδοφόρες ευχές από το psts.gr και τους συνεργάτες του, για Υγεία και Δύναμη,

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Παρουσία της Προέδρου της Δημοκρατίας Κατερίνα Σακελλαροπούλου, χιλιάδων πιστών και με τη δέουσα λαμπρότητα, τελέστηκε η Ακολουθία της Αναστάσεως, στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό Αθηνών, από τον Αρχιεπίσκοπο Αθηνών και πάσης Ελλάδος Ιερώνυμο.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Στην Ελλάδα βρίσκεται πλέον το Άγιο Φως, το οποίο έφτασε από τα Ιεροσόλυμα με ειδική πτήση της Aegean.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Τραγικό περιστατικό σημειώθηκε σε οικόπεδο επιχείρησης στα Άνω Λιόσια, όπου αγέλη σκύλων κατασπάραξε μία 68χρονη γυναίκα.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ο Λευτέρης Πετρούνιας αγωνίστηκε στον τελικό των κρίκων του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος της Αττάλειας το Μεγάλο Σάββατο (15/4, 15:10 - 15:55 ώρα Ελλάδας) και διεκδίκησε το έβδομο χρυσό μετάλλιο στην καριέρα του, το οποίο αν το κατάφερνε θα αποτελούσε παγκόσμιο ρεκόρ!

Κατηγορία ΑΛΛΑ ΑΘΛΗΜΑΤΑ

Οι τυχεροί αριθμοί στη σημερινή κλήρωση Τζόκερ του ΟΠΑΠ είναι οι εξής:

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Πανελλήνια απήχηση είχαν σε δελτία ειδήσεων τηλεοπτικών καναλιών οι Αναπαραστάσεις του Θείου Δράματος στα Μάρμαρα της Πάρου που πραγματοποιήθηκαν το βράδυ της Μ.Παρασκευής κατά την περιφορά του Επιταφίου στο χωριό.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Λίγο πριν τις 3 το μεσημέρι ο πατριάρχης Ιεροσολύμων βγήκε από το κουβούκλιο του Παναγίου Τάφου κρατώντας τις λαμπάδες με το Άγιο Φως 

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Σάββατο, 15 Απριλίου 2023 15:23

Πάρος: Μ.Παρασκευή στις Λεύκες

Σε κλίμα κατάνυξης και συγκίνησης, ακολουθούμενη από πλήθος πιστών, έγινε η περιφορά του Επιταφίου στο χωριό των Λευκών, το βράδυ της Μεγάλης Παρασκευής.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Πλήθος πιστών έχει προσέλθει στον Πανίερο Ναό της Αναστάσεως στα Ιεροσόλυμα για την τελετή της αφής του Αγίου Φωτός, το οποίο από το Ισραήλ θα μεταφερθεί σε κάθε ορθόδοξη γωνιά του πλανήτη, ο οποίος βρίσκεται σε αντίστροφη μέτρηση για το μεγάλο θαύμα του Χριστιανισμού, της Ανάστασης του Κυρίου

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Σελίδα 1 από 2

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos