Σάββατο, 12 Οκτωβρίου 2024 - Psts.gr

Ο 15χρονος εγγονός πρώην υπουργού είναι ανάμεσα στους 4 συλληφθέντες που κατηγορούνται ότι λήστεψαν μια 19χρονη και έναν 15χρονο στο άλσος Κηφισίας, στην πλατεία Πλατάνων.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Είναι εύκολο να θεωρήσεις μια πόλη «φιλική». Οι άνθρωποι ευχαριστούν τον οδηγό του λεωφορείου όταν κατεβαίνουν; Είναι πρόθυμοι οι ντόπιοι να σταματήσουν και να σας δώσουν οδηγίες; Ο barista σας χαιρέτησε με χαμόγελο;

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Αντιδημοκρατικός ο τρόπος αποκλεισμού του, τόνισε ο υπουργός Υγείας σε ανάρτησή του

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Δυσαρεστημένα τα Σκόπια γιατί παραμένει «παγωμένη» η ευρωπαϊκή πορεία της Βόρειας Μακεδονίας

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ο Στέφανος Κασσελάκης δεν θα είναι υποψήφιος για την προεδρία του ΣΥΡΙΖΑ, όπως αποφάσισε με μεγάλη πλειοψηφία η Κεντρική Επιτροπή σε μια θυελλώδη συνεδρίαση που ξεκίνησε από το μεσημέρι του Σαββάτου (12/10/2024).

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Η αναβάθμιση σε αυτό το νησί την τελευταία 3ετία είναι εντυπωσιακή και πλέον όλα κινούνται στη σφαίρα του high luxury.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Το καλοκαίρι μπορεί να πέρασε, όμως οι δημοφιλείς τουριστικοί προορισμοί παραμένουν ακόμη γεμάτοι, με την κίνηση από το εξωτερικό να είναι υψηλή και όλο τον Οκτώβριο.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Με μέριμνα του Κέντρου Επιχειρήσεων του Λιμενικού Σώματος - Ελληνικής Ακτοφυλακής, πραγματοποιήθηκαν οι παρακάτω διακομιδές ασθενών, οι οποίοι έχρηζαν άμεσης νοσοκομειακής περίθαλψης:

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Η σύγκληση της Κεντρικής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ αποφασίστηκε από την Πολιτική Γραμματεία του κόμματος. Η απόφαση της Πολιτικής Γραμματείας επανέλαβε τον οδικό χάρτη που έχει αποφασιστεί για το Συνέδριο, την εκλογή των συνέδρων και την εκλογή αρχηγού.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Η Κλέλια Ανδριολάτου και η Μαρία Καβογιάννη πρωταγωνιστούν σε ταινία που γυρίζεται στη Μύκονο. Οι φωτογράφοι συνεχίζουν να καταγράφουν εικόνες.

Κατηγορία LIFESTYLE
Σελίδα 1 από 3

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos