×

Προειδοποίηση

JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 932
Τετάρτη, 29 Μαϊος 2013 - Psts.gr
Τετάρτη, 29 Μαϊος 2013 22:28

Προώθηση wind και kite surfing

Διοργάνωση από την Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου δημοσιογραφικής αποστολής για την ανάδειξη του wind-kite σε Μύκονο - Πάρο και Νάξο.

Κατηγορία ΑΛΛΑ ΑΘΛΗΜΑΤΑ

Τα Υπουργεία Ανάπτυξης, Ανταγωνιστικότητας, Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων καθώς και Ναυτιλίας - Αιγαίου και Τουρισμού, δίνουν σήμερα στη δημοσιότητα

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Τροχοφόφο βαρύ όχημα προσέκρουσε σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του parianostypos.gr το πράσινο φανάρι στο λιμένα Παροικίας στη θέση Βίντζι
Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Από τα βάθη της καρδιάς μου ένα μεγάλο ευχαριστώ στο Σώμα της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, σε όλα αυτά τα παιδιά που πάντα «όταν παίζουν με τη φωτιά» τα καταφέρνουν, παρά

Κατηγορία ΕΠΩΝΥΜΩΣ

Χθές ξεκίνησε η διήμερη POSIDONIA SEA TOURISM FORUM.Την πρώτη μέρα τα κυρίως θέματα ήταν γύρω από την

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Από το υπουργείο Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Πρόνοιας ανακοινώνεται το εξής:

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Τετάρτη, 29 Μαϊος 2013 17:32

Για τη συρρίκνωση της Αλιείας

Ερώτηση στη Βουλή κατέθεσαν σήμερα τέσσερις βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ σχετικά με τον νέο Οργανισμό του Υπουργείου και την συρρίκνωση του Τομέα Αλιείας. Στην ερώτησή τους αναφέρουν τα εξής:

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Η ολονύχτια σχεδόν προσπάθεια των δυνάμεων της πυροσβεστικής υπηρεσίας αλλά και των κατοίκων της περιοχής στην οποία ξέσπασε λίγο πριν τα μεσάνυχτα η πυργκαγιά, είχε σαν αποτέλεσμα την κατάσβεσή της τις πρώτες πρωινές ώρες.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Η ολονύχτια σχεδόν προσπάθεια των δυνάμεων της πυροσβεστικής υπηρεσίας αλλά και των κατοίκων της περιοχής στην οποία ξέσπασε λίγο πριν τα μεσάνυχτα η πυρκαγιά, είχε σαν αποτέλεσμα την κατάσβεσή της τις πρώτες πρωινές ώρες.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Σε τέσσερα μαθήματα κατευθύνσεων διαγωνίστηκαν σήμερα οι υποψήφιοι των πανελλαδικών εξετάσεων για εισαγωγή στα ΑΕΙ και τα ΤΕΙ της χώρας.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Σελίδα 1 από 2

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos