×

Προειδοποίηση

JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 932

Εναρμόνιση Επαγγελματικής και Οικογενειακής Ζωής

29 Μαϊος 2013 17:33

Από το υπουργείο Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Πρόνοιας ανακοινώνεται το εξής:

Κατά την χθεσινή σύσκεψη των υπουργών εξασφαλίστηκε, με ανακατανομή πόρων από άλλα Επιχειρησιακά Προγράμματα, η χρηματοδότηση συνολικά του προγράμματος «Εναρμόνιση Επαγγελματικής και Οικογενειακής Ζωής» (βρεφονηπιακοί και παιδικοί σταθμοί, ΚΔΑΠ,ΚΔΑΠ-ΜΕΑ κ. α).


Με πρωτοβουλία του υπουργού Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Πρόνοιας κ. Γιάννη Βρούτση και του υπουργού Υγείας κ. Ανδρέα Λυκουρέντζου, κατατέθηκε και ψηφίστηκε στη χθεσινή συνεδρίαση της Ολομέλειας της Βουλής τροπολογία, σύμφωνα με την οποία χιλιάδες συνταξιούχοι της Αγροτικής Τράπεζας της Ελλάδος (ΑΤΕ) και τα μέλη των οικογενειών τους, ήδη ασφαλισμένοι στο ΙΚΑ-ΕΤΑΜ, θα καλύπτονται από 1-6-2013 για παροχές ασθένειας από τον ΕΟΠΥΥ.

Με την ψηφισθείσα τροπολογία επιλύθηκε ένα σημαντικό πρόβλημα που ταλαιπωρούσε μια ευάλωτη ομάδα συμπολιτών μας για περίπου ένα χρόνο, οι οποίοι σε προχωρημένη ηλικία στερούνταν ιατροφαρμακευτικής περίθαλψης, καθώς μετά την πώληση της ΑΤΕ, το αλληλοβοηθητικό τους ταμείο αδυνατούσε να τους εξυπηρετήσει.

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos