×

Προειδοποίηση

JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 932
Κυριακή, 04 Αυγούστου 2013 - Psts.gr

Η Πάρος για 2η χρονιά θα φιλοξενήσει το Εμπορικό Πολιτιστικό Φεστιβάλ-Summer Shopping Festival.Διοργανωτής του ,ο Εμποροεπαγγελματικός Σύλλογος Πάρου-Αντιπάρου με την Αιγίδα του Δήμου Πάρου.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Μια εξαιρετική συναυλία έδωσε ο δημοφιλής τραγουδιστής Αντώνης Ρέμος το βράδυ του Σαββάτου 3 Αυγούστου στον Αμπελά της Πάρου ξεσηκώνοντας

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Μια εξαιρετική συναυλία έδωσε ο δημοφιλής τραγουδιστής Αντώνης Ρέμος το βράδυ του Σαββάτου 3 Αυγούστου στον

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Η υλοποίηση του δεύτερου κύματος κινητικότητας προοιωνίζεται εντάσεις. Η επίτευξη του στόχου των 12.500 διαθέσιμων υπαλλήλων μέχρι τα τέλη Σεπτεμβρίου έρχεται και «ακουμπά» οριζόντια το σύνολο, σχεδόν, της κρατικής μηχανής.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ένας στους δυο ασφαλισμένους του ΟΑΕΕ ενδέχεται να βρεθεί αντιμέτωπος με τον κίνδυνο κατασχέσεων μέσα στους επόμενους μήνες.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

«Η αυθαίρετη δόμηση δεν αντιμετωπίζεται με εισπρακτική λογική, αλλά με την ταχεία ολοκλήρωση του χωροταξικού και πολεοδομικού σχεδιασμού»

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Κυριακή, 04 Αυγούστου 2013 13:50

Ηλεκτρονική βλάβη στο "MEGAJET"

Ενημερώθηκε, πρωινές ώρες χθες, η Λιμενική Αρχή Θήρας, από τον πλοίαρχο του Ε/Γ-Ο/Γ-ΚΑΤ «MEGAJET» Ν.Π.11729 για ηλεκτρονικό πρόβλημα στην αριστερή εξωτερική κύρια μηχανή του πλοίου, εκτελώντας πλου από Ρέθυμνο για Θήρα.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Αστυνομικός του Αστυνομικού Τμήματος Θήρας τραυματίστηκαν χθες τα ξημερώματα κατά τη διάρκεια επεισοδίου στα Φηρά Σαντορίνης

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos