Δευτέρα, 03 Μαρτίου 2014 - Psts.gr

Όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος η καρναβαλική καρδιά της Πάρου χτύπησε στη Μάρπησσα! Το μαρπησσαικό καρναβάλι έχει γίνει πλέον θεσμός και τα δρώμενά του

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος η καρναβαλική καρδιά της Πάρου χτύπησε στη Μάρπησσα!

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Η  Λαϊκή Συσπείρωση Νάξου και Μικρών Κυκλάδων σας καλεί στην εκδήλωση που διοργανώνει την Πέμπτη, 6 Μαρτίου 2014 και ώρα 7.00μμ στη Χώρα, στην αίθουσα του Συλλόγου Κορωνιδιατών Νάξου  με θέμα:

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Δευτέρα, 03 Μαρτίου 2014 13:28

Ενα συναρπαστικό ταξίδι στον χρόνο

Ο κώδικας της Μαρκιανής Βιβλιοθήκης στη Βενετία, χειρόγραφο του 1592, του σπουδαίου ζωγράφου και μικρογράφου Γεώργου Κλόντζα, δεν έχει εκτεθεί ποτέ στην Ελλάδα.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Το εισιτήριο των 5 ευρώ στα εξωτερικά ιατρεία και κέντρα υγείας ισχύει εδώ και πολλά χρόνια στο Εθνικό Σύστημα Υγείας, όπως δήλωσε τη Δευτέρα στον ΣΚΑΪ ο υπουργός

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Μειωμένη κατά 10% σε σχέση με πέρυσι είναι η έξοδος των εκδρομέων από τις εθνικές οδούς Αθηνών- Κορίνθου και Αθηνών- Λαμίας για το τριήμερο της Καθαράς Δευτέρας, σύμφωνα με στοιχεία της Διεύθυνσης Τροχαίας Αττικής.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Δευτέρα, 03 Μαρτίου 2014 13:18

Gadgets

Ο πρώτος φορητός με οθόνη 15,6 ιντσών

Κατηγορία ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos