Κυριακή, 16 Αυγούστου 2015 - Psts.gr

Tην Κυριακή 16 Αυγούστου πραγματοποιήθηκε στην Εκατονταπυλιανή η δράση κοινωνικής αλληλεγγύης που περιελάμβανε την προσφορά φαρμάκων από τους πολίτες για τις ευπαθείς κοινωνικές ομάδες και τους ανασφάλιστους συμπολίτες μας.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Με μέριμνα του Κέντρου Επιχειρήσεων του Λιμενικού Σώματος – Ελληνικής Ακτοφυλακής διεκομίσθη, πρώτες πρωινές ώρες σήμερα, από το λιμένα Πάρου στο λιμένα Σύρου, με το Ε/Γ-Τ/Ρ "ΑΝΤΙΠΑΡΟΣ ΣΤΑΡ" Ν. Π. 77, 34χρονη, η οποία έχρηζε άμεσης νοσοκομειακής περίθαλψης.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

NON FINITO - Εικαστικά δρώμενα για παιδιά

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

«Υπέρ» και «κατά» προέκυψαν για την Ελλάδα στη χθεσινή συνεδρίασης του Eurogroup, όπου εγκρίθηκε η δανειακή σύμβαση της χώρας με τους δανειστές, ενώ ενδιαφέρον παραυοσιάζει και το παρασκήνιο της συνεδρίασης των υπουργών της Ευρωζώνης.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Η χώρα γυρίζει σε επίπεδα... δραχμής. Μπορεί το Grexit να μη βρίσκεται πλέον στην πρώτη γραμμή της επικαιρότητας λόγω της πορείας που πήραν οι διαπραγματεύσεις με τους δανειστές, ωστόσο, πολλά από τα βασικά οικονομικά μεγέθη έχουν ήδη επιστρέψει ή αναμένεται να επιστρέψουν το επόμενο διάστημα στο... 2001, τελευταίο έτος κατά το οποίο στη χώρα μας χρησιμοποιούσαμε το εθνικό μας νόμισμα.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Η «Αλφαβήτα» (Αlphabet) για την Google δεν είναι απλώς μια λέξη στο λεξικό, αλλά το καινούργιο της όνομα.

Κατηγορία ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ

Το εδαφικό θα κυριαρχήσει στην επανέναρξη των συνομιλιών για το Κυπριακό από την 1η Σεπτεμβρίου. Όπως δήλωσε ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος Νίκος Χριστοδουλίδης το εν λόγω θέμα είναι μείζονος θέμα για τους δυο ηγέτες Νίκο Αναστασιάδη και Μουσταφά Ακιντζί.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ενα δικινητήριο ελικοφόρο αεροπλάνο που μετέφερε 54 ανθρώπους χάθηκε σήμερα από τα ραντάρ ενώ πετούσε πάνω από την απομακρυσμένη και δασώδη περιοχή της ανατολικής Παπούα, στην Ινδονησία, ανακοινώθηκε από την ινδονησιακή Εθνική Υπηρεσία Έρευνας και Διάσωσης (BASARAS), ενώ οι έρευνες εμποδίζονται από το σκότος καθώς η νύκτα πέφτει στην περιοχή.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos