Παρασκευή, 14 Οκτωβρίου 2016 - Psts.gr

Το κλείσιμο των Υπηρεσιών της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου στις 15 Νοεμβρίου και εφόσον μέχρι τότε δεν έχουν αναληφθεί οι υπεσχημένες κυβερνητικές πρωτοβουλίες για την στελέχωσή τους, αποφάσισε ομόφωνα σήμερα το Περιφερειακό Συμβούλιο Νοτίου Αιγαίου, που συνεδρίασε στη Σύρο.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Παρασκευή, 14 Οκτωβρίου 2016 16:28

Συνεδρίαση Δημοτικού Συμβουλίου Πάρου

Έχοντας υπόψη τις διατάξεις του άρθρου 67 του Ν. 3852/2010, σας προσκαλούμε σε τακτική συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου που θα γίνει την Τρίτη 18-10-2016 και ώρα 19.00΄ στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου, για την συζήτηση και λήψη απόφασης στα παρακάτω θέματα της ημερήσιας διάταξης:

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Έχοντας υπόψη τις διατάξεις των άρθρων 234, 240, 244 του Δημοτικού και Κοινοτικού Κώδικα Ν. 3463/2006, τον Κανονισμό Εσωτερικής Λειτουργίας Διοίκησης και Διαχείρισης του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου Πάρου – Αντιπάρου, σας προσκαλούμε σε τακτική συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου που θα γίνει την Τετάρτη 19 Οκτωβρίου 2016 και ώρα 11:00 στα Γραφεία του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου Πάρου – Αντιπάρου (πλατεία Εκατονταπυλιανής, Παροικία) για τη συζήτηση και λήψη απόφασης στα παρακάτω θέματα της ημερήσιας διάταξης

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Την 13-10-2016 το πρωί συνελήφθη στη Μύκονο, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Μυκόνου, 44χρονη ημεδαπή γιατί εκτελούσε παράνομες οικοδομικές εργασίες.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Την 13-10-2016 το πρωί συνελήφθησαν στην Πάρο, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Πάρου, δύο ημεδαποί ηλικίας 37 και 43 ετών γιατί εκτελούσαν παράνομες οικοδομικές εργασίες.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Οι ημέρες της στοιχηματικής χαλάρωσης... τελείωσαν. Τα πρωταθλήματα στην Ευρώπη και τον υπόλοιπο κόσμο επιστρέφουν στις επάλξεις μετά από τη διακοπή για τα παιχνίδια των εθνικών ομάδων, με το κουπόνι που έχουμε στα χέρια μας να διαθέτει πλήθος επιλογών.

Κατηγορία ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Η Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου, στα πλαίσια πολιτικής της ανάδειξης και προώθησης των τοπικών της προϊόντων, πρόκειται να συμμετέχει στη Διεθνή Έκθεση Τροφίμων & Ποτών Detrop 2017 & στην 6η Διεθνή Έκθεση Oenos, που διεξάγονται ταυτόχρονα, από 3 έως 6 Μαρτίου 2017 στο Διεθνές Εκθεσιακό & Συνεδριακό Κέντρο Θεσσαλονίκης.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Φέτος συμμετέχουν περισσότεροι από 460 αθλητές και αθλήτριες ηλικίας από 9 μέχρι 15 ετών.

Κατηγορία ΑΛΛΑ ΑΘΛΗΜΑΤΑ

Δείτε αναλυτικά την επιστολή που εστάλη στον Πρωθυπουργό

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Με μέριμνα του Κέντρου Επιχειρήσεων του Λιμενικού Σώματος– Ελληνικής Ακτοφυλακής, πραγματοποιήθηκε απογευματινές  ώρες χθες, η πρακάτω διακομιδή ασθενών που έχρηζαν άμεσης νοσοκομειακής περίθαλψης:

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Σελίδα 1 από 2

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos