Τετάρτη, 21 Σεπτεμβρίου 2016 - Psts.gr
Τετάρτη, 21 Σεπτεμβρίου 2016 22:56

Θάνατος επιβάτη στο πλοίο Σπιντ Ράννερ

Ενημερώθηκε, απογευματινές ώρες σήμερα, η Λιμενική Αρχή Σερίφου, από τον πλοίαρχο του Ε/Γ – Ο/Γ πλοίου «ΣΠΙΝΤ ΡΑΝΝΕΡ 04» Ν.Π. 11880, ότι μετά τον απόπλου του πλοίου από το λιμάνι της Σερίφου με προορισμό τον Πειραιά, 78χρονος ασθενής που διακομιζόταν με το ανωτέρω πλοίο κατέληξε.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Σύμφωνα με το δελτίο της Εθνικής Μετεωρολογικής Υπηρεσίας επιδείνωση θα παρουσιάσει ο καιρός από το βράδυ της Τετάρτης 21/09.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Διαβάστε αναλύσεις, προγνωστικά και όχι μόνο μέσα από τις σελίδες του psts.gr και την ειδική κατηγορία που δημιουργήσαμε «ΣΤΟΙΧΗΜΑ», στο μενού ΑΘΛΗΤΙΚΑ, προκειμένου να έχετε ακόμα πληρέστερη ενημέρωση και σε αυτόν τον τομέα.

Κατηγορία ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Πλουσιότατο και το σημερινό κουπόνι, με πληθώρα αγώνων για πρωτάθλημα, Κύπελλο και Λιγκ Καπ. Καταλήγουμε, λοιπόν, σε πεντάδα προτάσεων, που μας έρχονται από Αγγλία, Ιταλία, Ισπανία, Σουηδία και Δανία.

Κατηγορία ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Η Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου, στο πλαίσιο πολιτικής της ανάδειξης και προώθησης των τοπικών προϊόντων, πρόκειται να συμμετέχει στην 4η Έκθεση Τροφίμων και Ποτών ΕΞΠΟΤΡΟΦ που θα πραγματοποιηθεί 27-30 Ιανουαρίου 2017 στο Ολυμπιακό Κέντρο Ξιφασκίας, στο Ελληνικό, στην Αθήνα.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Θα λειτουργήσουν ως τοπικά σημεία αναφοράς, για την υποδοχή και ενημέρωση πολιτών που ανήκουν σε ευπαθείς ομάδες πληθυσμού

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Την 20-09-2016 το πρωί συνελήφθησαν στη Μύκονο, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Μυκόνου, 42χρονος υπήκοος Σομαλίας και δύο υπήκοοι Σενεγάλης ηλικίας 41 και 44 ετών γιατί σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε στην κατοικία τους, παρουσία Δικαστικού Λειτουργού, βρέθηκαν στην κατοχή τους απομιμητικά προϊόντα (τσάντες) γνωστών εμπορικών οίκων, τα οποία διέθεταν προς πώληση. Κατασχέθηκαν συνολικά -63- είδη παρεμπορίου.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Πρόκειται για ένα είδος που έχουν σχεδόν όλοι καθημερινά στο σπίτι. Το ψωμί δεν λείπει από το μεσημεριανό τραπέζι αλλά πολλές φορές περισσεύουν μερικές φέτες που δεν ξέρουμε τι να τις κάνουμε...

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ράγισαν καρδιές στο Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο της Καστοριάς, όπου αναβίωσε την Τρίτη η δολοφονία της 37χρονης Ανθής Λινάρδου από τον 41χρονο σύζυγό της, Τάσο Τσιουχάρα, τον περασμένο Ιανουάριο στο Βελβεντό Κοζάνης.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Αυτόματη παρακράτηση των οφειλών από το τίμημα κάθε ιδιωτικής συναλλαγής ή είσπραξης από το Δημόσιο. Το μέτρο ισχύει και για όσους έχουν υπαχθεί σε ρύθμιση

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Σελίδα 1 από 2

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos