Δευτέρα, 21 Νοεμβρίου 2022 - Psts.gr

 

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο σπάει το κοντέρ στο Instagram του έγραψε 500.000.000! Έτσι ο Πορτογάλος έγινε ο πρώτος άνθρωπος στον κόσμο ο οποίος έφτασε τους 500.000.000 followers στο Instagram.

Κατηγορία ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Η Ψηφιακή Κάρτα Αναπηρίας θα εκδίδεται μέσω του karta.epan.gov.gr και θα μπορεί να αποθηκευτεί στο gov.gr Wallet.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Πρακτικές συμβουλές για να σταματήσεις την ακρόαση της Google από τον υπολογιστή και το κινητό σου.

Κατηγορία ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ

Στις 7,3 μονάδες - από 8,3 τον Οκτώβριο - διαμορφώνεται η διαφορά μεταξύ Νέας Δημοκρατίας και ΣΥΡΙΖΑ στην πρόθεση ψήφου επι των εγκύρων στην δημοσκόπηση της ALCO , το πρώτο  μέρος της οποίας μεταδόθηκε στο κεντρικό δελτίο του Alpha με τον Αντώνη Σρόιτερ.  Το κυβερνών κόμμα καταγράφεται στο 30,3% και ο ΣΥΡΙΖΑ στο 23%. 

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Η Κατερίνα Μονογυιού στην Κίμωλο για την Προστάτιδα του νησιού Παναγία Οδηγήτρια: Τιμούμε τις γυναίκες και τους άνδρες των Ενόπλων Δυνάμεων μας, που υπηρετούν την Πατρίδα σε όλα τα μέτωπα με αυταπάρνηση και αποφασιστικότητα

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ένας έφηβος από την Ινδία έχει ζήσει δύσκολα μαθητικά χρόνια, λόγω της σπάνιας πάθησης από την οποία βγάζει τρίχες σε όλα τα σημεία του σώματος του, με αποτέλεσμα στο σχολείο να έχει υποστεί ανελέητο bullying, αφού τα παιδιά έφτασαν στο σημείο να του πετούν πέτρες.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Δευτέρα, 21 Νοεμβρίου 2022 15:45

Συνεδρίαση Δημοτικής Κοινότητας Πάρου

Έχοντας υπόψη τις διατάξεις του αρ. 89 του Ν. 4555/2018 παρακαλείσθε όπως συμμετέχετε σε ΤΑΚΤΙΚΗ συνεδρίαση, στο Γραφείο της Κοινότητας Πάρου την 25η ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2022, ημέραΠΑΡΑΣΚΕΥΗκαι ώρα 11:30΄ π.μ. , για τη συζήτηση και λήψη απόφασης στα παρακάτω θέματα:

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Κατατέθηκε σήμερα από το υπουργείο Οικονομικών στη Βουλή ο Προϋπολογισμός 2023, ο οποίος είναι ο πρώτος τα τελευταία δώδεκα χρόνια που καταρτίζεται εκτός του πλαισίου μνημονιακής επιτήρησης ή ενισχυμένης εποπτείας.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

«Γεμίζει» το πρόγραμμα τουΠαγκοσμίου Κυπέλλου καθώς οι ομιλο ιΜουντιαλ 2022 ξεκινούν.

Κατηγορία ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Στόχος της αστυνομικής δράστης ήταν η διενέργεια ελέγχων για την πρόληψη - καταπολέμηση της μικροεγκληματικότητας και την αντιμετώπιση προβλημάτων που συναρτώνται με τις τοπικές συνθήκες

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Σελίδα 1 από 3

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos