Κυριακή, 27 Νοεμβρίου 2022 - Psts.gr

Από την 1η Νοεμβρίου 2022 ξεκίνησε η ψηφιακή απογραφική διαδικασία του χρόνου εργασίας στο πληροφοριακό σύστημα Εργάνη ΙΙ, δηλαδή του ωραρίου απασχόλησης των εργαζομένων από όλες τις επιχειρήσεις – εργοδότες του ιδιωτικού τομέα της χώρας για το σύνολο των εργαζομένων τους, με σύμβαση μισθωτής εξαρτημένης εργασίας.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Για την πρωτόγνωρη κατάσταση που βιώνουμε φέτος με την πανσπερμία των ιών και τους κινδύνους που αυτή εγκυμονεί μίλησε ο καθηγητής Πνευμονολογίας του Πανεπιστημίου Κρήτης, Νίκος Τζανάκης.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Δευτέρα, 28 Νοεμβρίου 2022 00:40

Κατέρρευσε στη Μήλο η ΑΕ Πάρου 1-5

Αν και προηγήθηκε στο 5’ με κεφαλιά του Βασιλόπουλου και στο ημίχρονο ήταν ισόπαλη με 1-1, η ΑΕ Πάρου ναυάγησε στην επανάληψη γνωρίζοντας την ήττα με 1-5.

Κατηγορία ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Στη Νάξο, στο Δημοτικό Σχολείο Απεράθου, μετέβησαν το Σάββατο 26-11-2022, για μια ακόμα φορά, τρία μέλη της ΕΟΔ Κυκλάδων, μετά από πρόσκληση του Συλλόγου Γονέων & Κηδεμόνων του σχολείου, για να πραγματοποιήσουν Σεμινάριο Πρώτων Βοηθειών.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Το μεγαλύτερο ίσως πρόβλημα που αντιμετωπίζει , τα τελευταία χρόνια , ο Δήμος Πάρου είναι οι σχέσεις μεταξύ των εργαζομένων και της αιρετής διοίκησης.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Εάν ανήκετε κι εσείς σε εκείνους που έχουν τη συνήθεια να αποκοιμούνται στον καναπέ κάθε βράδυ, ανακαλύψτε όλους τους λόγους για τους οποίους πρέπει να την περιορίσετε

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Σορός εντοπίστηκε στις παλιές αποθήκες των τρένων στη Χαλκίδα.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Η Βραζιλία ξεκίνησε τους αγώνες της στο Παγκόσμιο Κύπελλο του Κατάρ με νίκη απέναντι στη Σερβία αλλά ο Ντάνι Άλβες δεν πήρε χρόνο συμμετοχής.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Φωτιά ξέσπασε το βράδυ της Κυριακής σε διαμέρισμα στον Κολωνό. Πιο συγκεκριμένα η φωτιά ξέσπασε σε διαμέρισμα πολυκατοικίας στην οδό Αλκυόνης λίγο μετά τις 22:00 το βράδυ της Κυριακής και επί τόπου έσπευσαν πέντε οχήματα της πυροσβεστικής με 15 πυροσβέστες.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Μια θερμή αγκαλιά θαλπωρής και αγάπης θα «ανοίξει» στην Πάρο από 2 – 18 Δεκεμβρίου για την υποδοχή των Άγιων Ημερών των Χριστουγέννων.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Σελίδα 1 από 3

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos