Δευτέρα, 20 Μαρτίου 2023 - Psts.gr

Μόλις λίγες μέρες μετά την ένταξή του στον παγκόσμιο κατάλογο του Netflix, το «Maestro» του Χριστόφορου Παπακαλιάτη κατάφερε να κερδίσει και το κοινό και πέρα από τα σύνορα, αφού εξασφάλισε μία θέση στην δεκάδα της πλατφόρμας.

Κατηγορία LIFESTYLE

Ξεκίνησαν σήμερα Δευτέρα 20 Μαρτίου, τεχνικές εργασίες αντικατάστασης της μετώπης στο κεντρικό λιμάνι της Πάρου. Στο πλαίσιο του έργου, θα αντικατασταθούν και οι διαβρωμένες ράγες της προβλήτας.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Εργασίες ασφαλτόστρωσης πρόκειται να γίνουν σε τμήμα της Περιφερειακής οδού της Παροικίας κατά τις προσεχείς ημέρες. Το οδόστρωμα θα ασφαλτοστρωθεί από το ύψος του κοιμητηρίου μέχρι τη διασταύρωση του Γκίκα.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Στις 3,6 μονάδες βρίσκεται η διαφορά Νέας Δημοκρατίας με ΣΥΡΙΖΑ στη δημοσκόπηση της εταιρείας Alco για το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Alpha με τον Αντώνη Σρόιτερ. Η έρευνα πραγματοποιήθηκε μεταξύ 13-17 Μαρτίου 1.001.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Την ένταξη τεσσάρων μεγάλων έργων στα νησιά της Ανάφης, της Άνδρου, της Σαντορίνης και της Φολεγάνδρου, μέσα από το πρόγραμμα"Αντώνης Τρίτσης", ανακοίνωσε σήμερα το Υπουργείο Εσωτερικών.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Σπανίως νησιά προσφέρουν τόσες πολλές δυνατότητες στην ικανοποίηση των ποικίλων προτιμήσεων των τουριστών, όσο η Πάρος.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Αναφορικά με τον εορτασμό της Εθνικής Επετείου της 25ης Μαρτίου 1821, σας γνωρίζουμε τα εξής :

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Αρκετές θα είναι οι συννεφιές το επόμενο 24ωρο ενώ στα πιο δυτικά, κεντρικά και τα βόρεια θα έχουμε και περάσματα από μπόρες, βροχές ή και τοπικές καταιγίδες.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Δευτέρα, 20 Μαρτίου 2023 18:30

Συλλήψεις σε Άνδρο, Μύκονο και Τήνο

Σύλληψη αλλοδαπού για ναρκωτικά στην Άνδρο   

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Περίπου το 30% του γενικού πληθυσμού, θα παρουσιάσει τουλάχιστον μια φορά στη ζωή του ένα επεισόδιο αλλεργικής φύσεως, σχετιζόμενο με αυτό που ονομάζουμε γενικά «εαρινές αλλεργίες».

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Σελίδα 1 από 3

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos