Χάλκινο στην κωπηλασία για Γιαζιτζίδου-Τσιάβου

04 Αυγούστου 2012 15:45

Το χάλκινο μετάλλιο κατέκτησαν οι Χριστίνα Γιαζιτζίδου και Αλεξάνδρα Τσιάβου, στο διπλό σκιφ ελαφρών βαρών γυναικών, στην κωπηλασία στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Λονδίνου.

Συγχαρητήριο τηλεγράφημα απέστειλε ο πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς στις Ελληνίδες αθλήτριες Αλεξάνδρα Τσιάβου και Χριστίνα Γιαζιτζίδου για την κατάκτηση του χάλκινου μεταλλίου.

«Συγχαρητήρια, κάνατε όλους τους Έλληνες υπερήφανους», αναφέρει στο τηλεγράφημά του ο πρωθυπουργός.

Ο Πρόεδρος της Βουλής, Ευάγγελος Μεϊμαράκης με την σειρά του απέστειλε συγχαρητήριο τηλεγράφημα στις Ελληνίδες αθλήτριες Αλεξάνδρα Τσιάβου και Χριστίνα Γιαζιτζίδου για την κατάκτηση του χάλκινου Ολυμπιακού μεταλλίου στο διπλό σκιφ ελαφρών βαρών της κωπηλασίας.

«Βάλατε πλώρη για μετάλλιο και το κατακτήσατε με απαράμιλλο σθένος και πείσμα. Η προσήλωση στο στόχο σας και η μοναδική δυναμική που επιδείξατε μέχρι την τελευταία στιγμή του αγώνα, αποτελούν για όλους τους Έλληνες έμπνευση. Το ολυμπιακό μετάλλιο σας, ανεβάζει όλη την Ελλάδα στο βάθρο των νικητών και γεμίζει όλους μας, αυτές τις δύσκολες ώρες, εθνική υπερηφάνεια και αισιοδοξία. Παραμένουμε με το βλέμμα στραμμένο στην Ολυμπιάδα του Λονδίνου και στους Έλληνες αθλητές μας. Εκ μέρους της Βουλής των Ελλήνων, θερμά συγχαρητήρια!», αναφέρει στο τηλεγράφημά του ο κ.Μεϊμαράκης.

Συγχαρητήριο τηλεγράφημα απέστειλε και ο πρόεδρος του ΛΑ.Ο.Σ. κ. Γ. Καρατζαφέρης:

«Αγαπητές Αλεξάνδρα Τσιάβου και Χριστίνα Γιαζιτζίδου. Η νίκη σας έρχεται σε μία στιγμή που η Ελλάδα το έχει μεγάλη ανάγκη. Πειθαρχία, πολύ δουλειά, ταλέντο.Αλλά κυρίως η μαχητικότητά σας έφεραν το πρώτο μετάλλιο της Ελλάδας στη γυναικεία κωπηλασία. Σας συγχαίρω για την επιτυχία σας».

www.ethnos.gr

 

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos