Πανναξιακός ΑΟΝ - ΓΣ Πανιώνιος 3-0

07 Μαρτίου 2013 18:53

Πιάνοντας κατά διαστήματα πολύ καλή απόδοση η γυναικεία ομάδα βόλεϊ του Πανναξιακούξεπέρασε, σήμερα το απόγευμα στο κλειστό του ΔΑΚ Νάξου, το εμπόδιο του Πανιωνίου με 3-0 σετ.

Οι φιλοξενούμενες ήταν ανταγωνιστικές μόνο στο 1ο σετ, εκμεταλλευόμενες τα λάθη και την χαλαρότητα των αντιπάλων τους κατάφεραν να προηγηθούν αρκετές φορές στο σκορ και να φτάσουν κοντά στην κατάκτησή του. Η τάξη επανήλθε στα επόμενα δυο σετ με τις οικοδέσποινες να.......

κυριαρχούν σε όλους τους τομείς και να φτάνουν εύκολα σε άλλη μια εύκολη νίκη.

Η ομάδα της Νάξου ψάχνει πλέον ένα 3ποντο στα επόμενα δυο εκτός έδρας παιχνίδια με Βύρωνα και Ηλιούπολη για να κόψει πρώτη το νήμα του πρωταθλήματος, θεωρώντας πάντα ως δεδομένο ότι δεν θα αυτοκτονήσει στο τελευταίο παιχνίδι της χρονιάς μέσα στο γήπεδό της με την Λάμια .

Στα αξιοσημείωτα του αγώνα πρέπει να αναφερθεί η δεύτερη συμμετοχή στην βασική 12δεκαδα της 13χρονης παγκορασίδας Κυριακής Βασιλάκη(Βλ.. φωτο το Νο 1).

Τα σετ: 25-22 (27λ), 25-17 (21λ) , 25-17 (23λ)

Πανναξιακός ΑΟΝ:(Δερμάτης -Τουρσούγκας) Χατζηνικολάου, Λαγουδάκη, Σιώρη, Καρπουζά, Μουτζουρίδου, Εμανουηλήδου, Καγκουράτου(λ), Γκολφινοπούλου, Λαΐου, Απειρανθίτου, Βασιλάκη, Φάρκωνα.

Πανιώνιος ΓΣ:(Θανέλλας): Αναγνωστοπούλου, Σημαντήρη, Τσουμήτα, Κωνσταντίνου, Νάστου(λ), Οικονομάκη, Καπάτου, Λεζίνο, Σαγάνη

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos