Επική ανατροπή από τις παγκορασίδες του Πανναξιακού!!!!

10 Μαρτίου 2013 18:28

Ένα από τα πιο συναρπαστικά παιχνίδια του κυκλαδίτικου βόλεϊ παρακολουθήσαν οι λιγοστοί αλλά τυχεροί φίλαθλοι που βρέθηκαν χθες το απόγευμα στις εξέδρες του κλειστού γυμναστηρίου της Σαντορίνης.

Νικήτριες αναδείχθηκαν οι παγκορασίδες του Πανναξιακού ΑΟΝ που κατόρθωσαν να ανατρέψουν το εις βάρος τους 0-2 και να αποδράσουν από το "ΔΑΟΣ" επικρατώντας τελικά με 3-2 σετ επί του τοπικού Ηφαίστου.

Στα δυο πρώτα σετ οι γηπεδούχοι ήταν η μόνη ομάδα που.......

υπήρχε μέσα στο παρκέ, χωρίς να συναντήσουν ιδιαίτερη αντίσταση προηγήθηκαν πολύ γρήγορα με 2-0. Οι παίκτριες του Γ. Δερμάτη δεν μπόρεσαν να βρουν ρυθμό και να μπουν στο παιχνίδι. Έκαναν το ένα λάθος μετά το άλλο και γενικά παρουσίασαν μια εικόνα που σίγουρα ξένισε και δημιούργησε απορία σε όσους έχουν παρακολουθήσει τους φετινούς αγώνες και γνωρίζουν τις πραγματικές τους δυνατότητες.

Στο 3ο σετ όμως το σκηνικό άλλαξε, οι Ναξιώτισσες κατάφεραν να να συνέλθουν από το αρχικό σοκ και να αποβάλουν το άγχος που τις είχε βραχυκυκλώσει μέχρι εκείνη την στιγμή, βρήκαν τα ψυχικά αποθέματα και ακολουθώντας πιστά τις εντολές του έμπειρου προπονητή τους έφτασαν σε ένα ανεπανάληπτο came back.

Με την χθεσινή νίκη ο Πανναξιακός έκανε το 5Χ5 φτάνοντας τους 14 βαθμούς και χρειάζεται πλέον μόνο ένα σετ, στο εντός έδρας παιχνίδι με τον Φοίνικα Σύρου, για να στεφθεί πρωταθλητής Κυκλάδων.

Πανναξιακός ΑΟΝ: (Γιώργος Δερμάτης) Αναγνώστου Ελίζα, Παντελιά Ιωάννα, Μαυρομάτη Ιωάννα, Ευαγγελίστα Ατζέλικα, Βασιλάκη Κυριακή, Τσιμπλάκη Ανδριανή, Χαριτίδη Σοφία, Νικολαράκη Μαρίνα, Σορώκου Ελεάννα, Κατσούλη Ελένη, Ρώτα Χριστίνα, Σέργη Χρυσοβαλάντου.

Ηφαιστος: (Κέλμαερ) Καφούρου, Λιακοπούλου,Πετσούκη, Καρνάβα, Βυζαντινού, Μπαλόπητα, Παλαδάκη, Μπαλόπητα.

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos