×

Προειδοποίηση

JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 932

Βόλεϊ: Λύγισαν, πάλι, στο τάι μπρέικ οι γυναίκες του ΑΟ Πάρου

12 Ιανουαρίου 2014 22:28

Στο τάϊ μπρέϊκ λύγισαν οι γυναίκες του ΑΟ ΠΑΡΟΥ στο παιχνίδι που έδωσαν χθες στο ΔΑΚ Νάξου κόντρα στον ΑΜΣ ΦΙΛΩΤΙΟΥ για την 2η αγωνιστική του πρωταθλήματος βόλεϊ Κυκλάδων.

Το τελικό 3-2 υπέρ του ΑΜΣ ΦΙΛΩΤΙΟΥ σημαδεύτηκε από διπλή ανατροπή και τα πολλά λάθη και από τις δυο ομάδες που παρουσιάστηκαν νευρικές.

Για την ομάδα του ΑΜΣ ΦΙΛΩΤΙΟΥ ήταν η δεύτερη νίκη σε τρια ματς ενώ για τον ΑΟ ΠΑΡΟΥ η δεύτερη ήττα και μάλιστα με το ίδιο σκορ (3-2) σε ισάριθμα παιχνίδια.

Οι λιγοστοί φίλαθλοι που βρέθηκαν χθες στο ΔΑΚ Νάξου παρακολούθησαν ένα «τρελό» παιχνίδι με ανατροπή στην ανατροπή.

Το πρώτο σετ πήγε στον ΑΜΣ ΦΙΛΩΤΙΟΥ με 25-17 που πήραν το προβάδισμα από νωρίς και δεν το έχασαν σε κανένα σημείο του σετ. Το ίδιο συνέβη και στο δεύτερο σετ με 25-22. Οι γηπεδούχες έπαιξαν καλύτερα ήταν πιο αποτελεσματικές πάνω στο φιλέ και κυρίως απέφυγαν τα πολλά λάθη. Από την άλλη οι γυναίκες του ΑΟ ΠΑΡΟΥ στα δυο πρώτα σετ παρουσιάστηκαν νευρικές με πάρα πολλά λάθη που «χάρισαν» εύκολους πόντους στις γηπεδούχες.

Στο 3ο σετ η διακύμανση πήγαινε πόντο - πόντο με τον ΑΟ ΠΑΡΟΥ να παίρνει το σετ με 26-24, αν και οι γηπεδούχες είχαν σετ - ματς πόιντ στο 24-23.

Οι γυναίκες του ΑΟ ΠΑΡΟΥ μετά την κατάκτηση του 3ου σετ μπήκαν με άλλον αέρα στο τέταρτο, επέβαλαν τον ρυθμό τους, έπιασαν πολύ καλή απόδοση και επικράτησαν με το εντυπωσιακό 25-10 στέλνοντας το παιχνίδι στο πέμπτο σετ.

Στο πέμπτο σετ οι γηπεδούχες βρήκαν τα ψυχικά αποθέματα μετά τα δυο χαμένα σετ και μάλιστα το 4ο με 25-10 πήραν από νωρίς κεφάλι στο σκορ, κατέκτησαν το σετ με 15-8 και τη νίκη με 3-2.

Τα σετ του παιχνιδιού: 25-17, 25-22, 24-26, 10-25, 15-8.

Διαιτητές: Κατσούλης Μανώλης - 1ος, Γρατσίας Μιχάλης - 2ος

Πατήστε εδώ για το βίντεο...

Γραμματεία: Τσακωνιάτου Στέλλα

ΑΜΣ ΦΙΛΩΤΙΟΥ «Ο ΖΕΥΣ» (Χάλκου Σοφία): Χάλκου Σοφία (Α), Τόλογλου Δήμητρα, Βασιλάκη Μαρία, Βασιλάκη Σοφία, Susanna Rizzi, Ψαρρά Κατερίνα, Μανιού Ιουλιανή, Στεργίου Αγγελική (Λ), Τσακωνιάτη Χάϊδω.

ΑΟ ΠΑΡΟΥ (Σκιαδάς Φώτης): Σαρικώστα Μαρτίνα, Λακταρίδου Μαρία, Νίκα Αικατερίνη, Συμούδη Χριστίνα, Γκέκα Μαλβίνα, Βαλαβάνη Λαμπρινή, Συνόδη Μάρι, Ρούσσου Αικατερίνη, Κορδονέλη Μαρία (Α), Ραγκούση Αικατερίνη, Ραγκούση Γεωργία (Λ).

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos