×

Προειδοποίηση

JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 932

Ο ΥΡΙΑ τίμησε τους δρομείς Πάρου - Αντιπάρου

20 Ιανουαρίου 2014 21:41

Ο Πολιτιστικός Σύλλογος ΥΡΙΑ ΛΕΥΚΩΝ.σε συνεργασία με την τοπική κοινότητα διοργάνωσε μια βραδιά αφιερωμένη στους δρομείς μεσαίων και μεγάλων αποστάσεων Πάρου και Αντιπάρου.

Κατά γενική ομολογία ήταν μια πετυχημένη εκδήλωση γεμάτη συγκίνηση και αναμνήσεις συνοδευόμενη από φωτογραφίες και βίντεο όλων των αθλητών που συμμετείχαν στο πάνελ. Πρώτος άνοιξε την βραδιά ο Μάριος Φουρνάρης γνωστός υπεραθλητής μεγάλων αποστάσεων και ακολούθησαν ο Γιώργος Τζανίδης, ο Σωτήρης Σκούρτης, ο Γιώργος Δανιηλήδης, ο Ανδρέας Ραγκούσης, η Νίκη Χασάπη και η Μαρία Σιφναίου.

Την συζήτηση έκλεισε με ένα καταπληκτικό βίντεο ο σπουδαίος Μαραθωνοδρόμος Φώτης Σκιαδάς. Μετά το τέλος των παρουσιάσεων ο Σύλλογος Υρια θέλοντας να ευχαριστήσει αυτούς τους σημαντικούς για τον τόπο μας αθλητές τους χάρισε από δυο βιβλία των Λευκιανών συγγραφέων Αντωνίου Ζ. Αρκά και Ευάγγελου Ν. Καστανιά, με ιστορίες και γεγονότα των Λευκων.Επισης το πολυπληθές ακροατήριο μετά το πέρας της εκδήλωσης απόλαυσε ένα μπουφέ από τον σύλλογο.

altaltaltaltalt

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos