Αγώνας δρόμου με την επωνυμία Ευριπίδεια Διαδρομή

17 Φεβρουαρίου 2017 13:37

Αγώνας δρόμου με την επωνυμία Ευριπίδεια Διαδρομή, θα διεξαχθεί στη Μύκονο την Κυριακή 2 Απριλίου. Ο αγώνας διεξάγεται για δεύτερη συνεχή χρονιά, στη μνήμη του Ευριπίδη Σκλιβανίτη, αθλητή του Ναυτικού Ομίλου Ιωαννίνων στο άθλημα της κωπηλασίας ο οποίος έχασε τη ζωή του πριν από δύο χρόνια στη Μύκονο.


Φέτος ο αγώνας είναι αναβαθμισμένος και εντάσσεται στο καλεντάρι του ΣΕΓΑΣ καθώς η διαδρομή θα είναι πιστοποιημένη από τον επίσημο μετρητή της ΙΑΑF.

Οι αθλητές θα αγωνιστούν στα 5 και στα 10 χιλιόμετρα, ενώ θα υπάρχει και το αγώνισμα της σκυταλοδρομίας στα 5 χιλιόμετρα, δηλαδή ομάδες των 3 ατόμων που ο κάθε ένας θα τρέξει το 1/3 της διαδρομής.
Οι αθλητές μέχρι 15 ετών θα αγωνιστούν στα 1.000 μέτρα.
Η συμμετοχή ορίζεται στα 10 ευρώ το άτομο για τα 5 και τα 10 χιλιόμετρα, 20 ευρώ για το ομαδικό αγώνισμα των 5 χιλιομέτρων, ενώ οι αθλητές των 1.000 μέτρων θα αγωνιστούν δωρεάν.

Το αντίτιμο της συμμετοχής συμπεριλαμβάνει τον αριθμό, θα υπάρχει ηλεκτρονική χρονομέτρηση στον αγώνα, καθώς επίσης και αναμνηστικό μπλουζάκι.

Δηλώσεις συμμετοχής στο email Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. όπου θα δηλώνονται τα στοιχεία του συμμετέχοντα, η απόσταση που έχει επιλέξει, το όνομα της ομάδας (στη σκυταλοδρομία). Περισσότερες πληροφορίες στα τηλέφωνα 6944356695 και 6945853619. Tην επόμενη εβδομάδα οι διοργανωτές θα δώσουν στη δημοσιότητα την προκήρυξη και χρηστικές πληροφορίες για τον αγώνα (εκπτώσεις ακτοπλοϊκών, προσφορές για διαμονή και εκπτώσεις για συμβεβλημένα εστιατόρια)

Μέρος των χρημάτων που θα συγκεντρωθούν θα δοθούν στο Κέντρο Υγείας Μυκόνου για την κάλυψη αναγκών του.
Οι αγώνες συνδιοργανώνονται από τα Εκπαιδευτήρια Σύγχρονη Παιδεία, την ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Κυκλάδων και τον Ναυτικό Όμιλο Ιωαννίνων υπό την αιγίδα του Δήμου Μυκόνου.

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos