Διοργάνωση Final 4 Κυπέλλου Ελλάδος Πετοσφαίρισης Ανδρών

28 Μαρτίου 2018 15:33

Αναφορικά με τη διοργάνωση του Final 4 Κυπέλλου Ελλάδος Πετοσφαίρισης Ανδρών που θα διεξαχθεί την 30 και 31.03.2018, στο Κλειστό Γυμναστήριο Ερμούπολης «Δ. ΒΙΚΕΛΑΣ» (Α.Κ.Δ.Ε.), προκειμένου να διασφαλιστεί η ομαλή τέλεση του αγώνα, η ασφαλής πρόσβαση - προστασία των θεατών, των αθλητών και των παραγόντων, ανακοινώνεται μετά από απόφαση της Διεύθυνσης Αστυνομίας Κυκλάδων ότι:

• Θα εκδοθούν συνολικά -900- εισιτήρια, διαρκείας και ημερήσια, που θα είναι αριθμημένα και ονομαστικά. Δεν θα επιτραπεί η είσοδος, εάν από τον έλεγχο πρόσκλησης και στοιχείων ταυτότητας προκύψει ότι εκδόθηκε για άλλο πρόσωπο.
• Η πρόσβαση στο αθλητικό κέντρο, θα γίνεται μόνο από την κάθετη στην επ. οδό Ερμούπολης – Ταλάντων δύο ώρες πριν την έναρξη του αγώνα.
• Απαγορεύεται η είσοδος με πανό, ηχητικές συσκευές, κέρματα και αναπτήρες. Επίσης, δεν θα επιτρέπεται η είσοδος-πώληση-διάθεση και κατανάλωση οινοπνευματωδών ποτών καθώς και η διάθεση λοιπών συσκευασμένων τύπων ροφημάτων.

Επιπλέον, για λόγους ασφάλειας και ρυθμίσεων της κυκλοφορίας:

• Το χρονικό διάστημα από την 08.00’ ώρα της 29.03.2018 έως την 22.00’ ώρα της 31.03.2018 δεν θα επιτρέπεται η στάση και η στάθμευση οχημάτων επί της δημοτικής οδού που βρίσκεται προ της εισόδου του χώρου στάθμευσης του Α.Κ.Δ.Ε.. (κάθετη επί της οδού Ηρώων Πολυτεχνείου)
• Το χρονικό διάστημα από την 15.00’ ώρα της 30.03.2018 έως την 22.00’ ώρα της 31.03.2018 δεν θα επιτρέπεται η κυκλοφορία, η στάση και η στάθμευση των οχημάτων στο χώρο στάθμευσης του Α.Κ.Δ.Ε..
• Εντός του προαυλίου χώρου του αθλητικού κέντρου θα σταθμεύσουν μόνο τα διαπιστευμένα οχήματα (Ελληνικής Αστυνομίας, Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, Ε.Κ.Α.Β., ραδιοτηλεοπτικών δικτύων, διοργανωτών και παραγόντων)

Παρακαλούνται οι οδηγοί των οχημάτων για την καλύτερη εξυπηρέτησή τους να ακολουθούν τα σήματα και τις υποδείξεις των ρυθμιστών τροχονόμων.

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos