Mεγάλο ατομικό ρεκόρ ο Ναουμένκο στην Β΄ φάση των σχολικών

31 Μαρτίου 2018 15:09

Πρώτος στη σφαιροβολία στη β΄ φάση των σχολικών αγώνων που έγιναν στον Άγιο Κοσμά αναδείχτηκε ο Βλαντιμίρ Ναουμένκο με επίδοση 14.93 βελτιώνοντας το ατομικό του ρεκόρ (13.90 από το Κϋπελλο Ρίψεων στη Θεσσαλονίκη μόλις πριν από 20 μέρες)


Ο αθλητής του ΑΟΜυκόνου προκρίθηκε στην τελική φάση των αγώνων που θα γίνουν στην Πάτρα στις 17 Απριλίου και πλέον κοιτάζει τους αντιπάλους του επί ίσοις όροις.
Η επίδοση του αυτή του εξασφαλίζει την πρόκριση και για το πανελλήνιο πρωτάθλημα Παίδων καθώς το όριο είναι 14.20.

Τόσο αυτός όσο και ο προπονητής του ο Γιώργος Αντωνίου δεν καθησυχάζουν καθώς γνωρίζουν ότι ο αθλητής είναι έτοιμος για μεγαλύτερες βολές τόσο στη σφαίρα όσο και στο δίσκο.
Στο σχολικό πρωτάθλημα αγωνίστηκαν επίσης ο Λευτέρης Μάτζαρης στο μήκος 2ος με 5.61, ο Χρήστος Ντούλας στο τριπλούν 3ος με 12.91, ο Λευτέρης Νικολάε 4ος επίσης στο τριπλούν με 12.61 κα η Σοφιλένα Πελτετζή 4η με 13.51 στα 100 μέτρα

Στους αγώνες δεν πήρε μέρος ο Μιχάλης Καραγιάννης ο οποίος είχε προκριθεί στα 800 μέτρα λόγω μιας ψύξης που τον ταλαιπώρησε λίγες ημέρες πριν τον αγώνα. Ο Μιχάλης θα ξεκινήσει τους αγώνες του στο διασυλλογικό πρωτάθλημα Παίδων - Κορασίδων

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos