Η Jo Rowland, στο Aligenis Milos

23 Μαρτίου 2024 21:27

Η Jo Rowland, μια από τις κορυφαίες βρετανίδες αθλήτριες των συνθέτων είναι η επόμενη αθλήτρια που δήλωσε συμμετοχή στο Aligenis Milos combined events meeting.

Εκπροσώπησε την εθνική ομάδα της Βρετανίας στο Ευρωπαϊκό Κύπελλο των συνθέτων αγωνισμάτων και έχει πάρει μέρος σε κορυφαία meetings της Ευρώπης όπως της Αρόνας στην Ισπανία και στη Φλωρεντία της Ιταλίας.
Με ατομικό ρεκόρ 5.702 το μακρινό 2013, έρχεται στη Μήλο με στόχο μια επίδοση πάνω από τους 5.000 βαθμούς. Βασίζεται στη σφαίρα της (14.39 ατομικό ρεκόρ), ενώ είναι πολύ καλή και στους δρόμους (24.85 στα 200 μέτρα, 2.12.62 στα 800 μέτρα)
Η αφοσίωση της στον στίβο δεν την εμποδίζει να δηλώνει φανατική οπαδός της West Ham στο ποδόσφαιρο, ενώ λατρεύει τα σκυλιά καθώς έχει δύο πάντα μαζί της, ίσως όμως δεν τα δούμε στη Μήλο. Εργάζεται στο πανεπιστήμιο του Sheffield και έχει ως στόχο, καθώς πλησιάζει τα 35 να αγωνιστεί στο Παγκόσμιο πρωτάθλημα βετεράνων του χρόνου

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos